Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ayhansarıkaya
ayhansarıkaya

BUSE’NİN (21)

Yorum

BUSE’NİN (21)

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

487

Okunma

BUSE’NİN (21)



..............

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Buse’nin (21) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Buse’nin (21) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUSE’NİN (21) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emine UYSAL (EMİNE45)
Emine UYSAL (EMİNE45), @emineuysal-emine45-
24.9.2009 19:37:40
Ne güzeldi ekin desteleri.
Hele o düven sürmek yokmu, hiç inmek istemezdim düvenin üzerinden.
Deli Osman'la başı derde girecek gibi geliyor bana...
selamlar Ayhan kardeş...
onurumsun
onurumsun, @onurumsun
24.9.2009 17:13:48
Bu bölümde kendimi bir anda köyde ekin tarlasında orak biçerken gördüm.

Bir söz vardır "Deliye uyma dövülürsün, küçüğe uyma sövülürsün" diye. Umarım bu Osman kötü bir şey yapamaz.

Kutluyorum kaleminizi. Saygılar yüreğinize
Onur BİLGE
Onur BİLGE, @onurbilge
24.9.2009 15:03:31
2 puan verdi
Köy hayatının ıssızlığı... Kaderi kabullenişliğin sessizliği, gürültülü ortamda dahi... Aparyrı bir dünya...

Yaşar Kemal'e benzemeye başladınız.


Kutluyorum.
Nermin Kaçar
Nermin Kaçar, @nerminkacar
24.9.2009 14:14:45
10 puan verdi
Vay hareketleniyor öykü. Şimdiden merak etmeye başladım. İnşallah bir kötülük yapamaz Buse' ye. Allah kötülerden korusun herkesi. Güzeldi abi can. sevgi ve saygımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL