Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KanTeLe
KanTeLe

Karışık Karmaşada Kargaşa

Yorum

Karışık Karmaşada Kargaşa

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

716

Okunma

Karışık Karmaşada Kargaşa

yüzde hiç ihtimalle doğru hayatlar yaşıyoruz. konuşulanlar lakırdı, hissedişler yürek sektesi. harfleri yan yana koyup edebiyat yapıyoruz. her kelimeyi sesleyişimiz, hayvansal bir böğürtü. bunca yalana rağmen, sütten çıkan ak kaşık misali takılıyoruz. susmak büyük işkence, sürekli bağırıyoruz.

oysa, geç git işte yaşamdan. yatağından ak git. sessizce ama gürül gürül. ufak hesapları toplayıp, küsüratlı ruhlarla, bir bütün yapmaya calışmak... olmuyor. tutup da geceyi aydınlatmanın alemi yok. çünkü gündüzler karanlık. sevimsiz yüzlerde gergin bir botoks. döne dolaşa gelinen yer aynı, kürkçü dükkanı. yol uzun, adım kısa; nasıl başarılır bu yolculuk?

mide bulandırıcı bir vızıltı her sabah. yüzde bir vampir eriyiği, güneş ışını. güneşin etrafında dönerken dünya, biz de sözlerimizin etrafında dönüyoruz. kurtarılmış kıtalara hücumlar. cengiz han’ın neferleri. gönüllü bir gönülsüzlük. hep katliam, soykırım tüm sevmelere. bir yerlerden gelen seslere, ses çıkarmıyoruz. insan taklidi yapmada, herkes oscar’a aday. baş rol yok, etraf boş rollerle doldu. sendikalı burjuvalar.

anlam karmaşasında yazılan bir yazıdan, karmaşık anlamlar çıkıyor. ayak üstü yaşamdan, yaşam süsü verilmiş bir ölüm çıktığı gibi...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Karışık karmaşada kargaşa Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Karışık karmaşada kargaşa yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karışık Karmaşada Kargaşa yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL