Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mutoş74
mutoş74

KIRIK KALP

Yorum

KIRIK KALP

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1830

Okunma

KIRIK KALP

KIRIK KALP

Ne çok sevmiştim seni.Aşk evliliği değildi bizimkisi ama sonradan aşık olmuşum sana..Hep yanımda ol istiyordum.Sensiz kalınca nefes alamıyordum.Yanımda yokken ismini sayıklardım.Kızardı arkadaşlarım "Erkay"dan başka bildiğin yok mu?" derlerdi.Galiba yoktu tek bildiğim sendin.Sinirliydin hemen parlardın ne olduğunu anlamazdım.Ama küsemezdim sana bir sevgi lafın yeterdi.Seni seviyorum derdin benim için herşey uçar giderdi.Zaten küsemem ben insanlara.Sana da küsemezdim.Hiç unutmam arkadaşım bana" küsmeyi bile bilmiyorsun.Sen de hiç gurur yok mu "derdi. Haklıydı ama yapamazdım.Çok severdim insanları.Karşılık beklemeden.Merak ederdin beni.Sürekli arardın nerdesin nerde kaldın hadi gel özledim derdin.Çok mutlu olurdum.Seviyor beni özlüyor beni derdim.
Ben doğuda büyüdüm .sıkı kurallar vardı bizde.Bu yüzden fazla erkek tanımadım.Hayatımda önemli üç erkekten biriydin.Sen bendin ben sen.Bir kızımız oldu onu çok sevdik.Çok tatlıydı sana benziyordu.Demek ki ben seni daha çok sevmişim derdim kıskanırdım.Sen gururlanırdın kızım bana benziyor diye.BİTANEM derdin.Aşkımız hiç bitmeyecek sanırdım.Zaten hep Leyla-Mecnun aşkı istemiştim.Allahım "seni öbür dünyada da eşim yapsın" derdin.Bayılırdım bu söze..Nerden bilebilirdim hepsinin yalan olduğunu.Benden başka bir sürü kişiyi sevdiğini. NEDEN kandırdın beni.Neden inandırdın yalan sözlerine..Şimdi biliyorum yalanaşkmış benimkisi.Sensiz yaşarım bilirsin ama güvensiz yaşayabilir miyim bilmiyorum.Bana geri ver aldığın insan sevgimi

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kırık kalp Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kırık kalp yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRIK KALP yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yorgun gönül
yorgun gönül, @yorgungonul
17.4.2009 10:16:13
Gerçekten üzüldüm ama yapacak bir şey yok yeniden seversiniz belki... sevgi güzeldir...korka korka olsada...
GulBeyaz
GulBeyaz, @gulbeyaz
21.3.2009 22:43:56
içim burkuldu! erkek değil mi hepsi aynı!... diyesim geldi.
ko
komagen, @komagen
11.3.2009 16:52:26
Aşklar gerçek olsaydı hepimiz birer mecnun birer layla olurduk,ama yinede güzel aşkın maşukuna varmak.en kötüsü nedir biliyormusun unutulmak
Hani derya"Anladım her şey sensin"
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
8.3.2009 12:30:57
Beğeni:
0
Okunma:
1830
Yorum:
3
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL