Ne yazik ki, vücudun çökmesi, zekanın olgunluk zamanına rastlar. ahmet haşim
Yılmaz Süslü
Yılmaz Süslü

SOSYAL KÖLELİK ÜZERİNE DÜŞÜNME DENEYLERİ...

Yorum

SOSYAL KÖLELİK ÜZERİNE DÜŞÜNME DENEYLERİ...

1

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

240

Okunma

Bu yazıyı okuyabilmek için üye olmalısınız.
Yazının sahibi eklediği yazının yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için yazıyı okuyamazsınız.
Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sosyal kölelik üzerine düşünme deneyleri... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sosyal kölelik üzerine düşünme deneyleri... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOSYAL KÖLELİK ÜZERİNE DÜŞÜNME DENEYLERİ... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu yazıya yapılan yorumları okuyabilmek için üye olmalısınız.

Yazının Şiirin sahibi eklediği yazısının yalnızca site üyeleri okuyabilir seçeneğini işaretlediği için yazıya yapılan yorumları göremezsiniz.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL