Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nafiz Tançağlar
Nafiz Tançağlar

İL İLÇE OKUL FİZİK ZÜMRE BAŞKANI NAFİ ÇAĞLAR

Yorum

İL İLÇE OKUL FİZİK ZÜMRE BAŞKANI NAFİ ÇAĞLAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

463

Okunma

İL İLÇE OKUL FİZİK ZÜMRE BAŞKANI NAFİ ÇAĞLAR

İL İLÇE OKUL FİZİK ZÜMRE BAŞKANI NAFİ ÇAĞLAR

İL İLÇE OKUL FİZİK ZÜMRE BAŞKANI NAFİ ÇAĞLAR
(Uzman Başöğretmen Fizikçi N.Ç.)

5 Eylül 2023 Salı ; İstanbul Küçükçekmece Sefaköy Anadolu Lisesi okul Fizik zümre başkanı seçildi.
7 Eylül 2023 Perşembe ; Mustafa Barut Anadolu Lisesi’nde, Küçükçekmece ilçe Fizik zümre başkanı seçildi.
8 Eylül 2023 Cuma ; Kadıköy Anadolu Lisesi’nde, İstanbul il Fizik zümre başkanı seçildi. (İki yılığına)

6 Şubat 2024 Salı ; İstanbul Küçükçekmece Sefaköy Anadolu Lisesi’nde, okul Fizik Zümre toplantısı yapıldı.
8 Şubat 2024 Perşembe ; İstanbul Küçükçekmece Anadolu Lisesi’nde; Küçükçekmece İlçe Fizik zümre toplantısı yapıldı.
9 Şubat 2024 Cuma ; Kadıköy Anadolu Lisesi’nde ; İstanbul il Fizik Zümre toplantısı yapıldı.

10 Eylül 2024 Salı ; Sefaköy Anadolu Lisesi’nde, okul Fizik Zümre toplantısı yapıldı.
12 Eylül 2024 Perşembe ; Küçükçekmece Atakent Anadolu Lisesi’nde; Küçükçekmece İlçe Fizik zümre toplantısı yapıldı.
13 Eylül 2024 Cuma ; Kadıköy Lisesi’nde ; İstanbul il Fizik Zümre toplantısı yapıldı.

Alan ( Fizik ) Çalışmaları ;
1 Mart 2007 – 2 Temmuz 2007’de İstanbul Kültür Üniverstesi’de “Zümre Liderliğinde Profesyonellik”

18-22 Temmuz 2016’da Mersin’de “Fatih Proje Destekli Fizik Eğitici Eğitimi” kurslarına katıldı.

8-16 Eylül 2022’de Taslak ders kitabı inceleme değerlendirme seminerine katıldı.

5 Eylül 2023 Salı ; Sefaköy Anadolu Lisesi okul Fizik zümre başkanı,
7 Eylül 2023 Perşembe ; Mustafa Barut Anadolu Lisesi’nde, Küçükçekmece ilçe Fizik zümre başkanı ve
8 Eylül 2023 Cuma ; Kadıköy Anadolu Lisesi’nde, İstanbul il Fizik zümre başkanı seçildi. (İki yılığına)


26 Eylül 2023 Salı ; Çemberlitaş Anadolu Lisesi’nde, İstanbul il Milli Eğitim Fizik ortak sınav kurulunda yer aldı.
27 Eylül 2023 Çarş. Çemberlitaş Anadolu Lisesi’nde, İstanbul ili ölçme değerlendirme kurulunda yer aldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi ; Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nde, İstanbul il Milli Eğitim Fizik kitap kurulunda yer aldı.

16 Ocak 2024 Salı ; Kabataş Anadolu Erkek Lisesi’nde, İstanbul ili seçmeli dersleri seçme çalıştayına katıldı..
16-17 Nisan 2024 Salı-Çarş. Sefaköy Anadolu Lisesi’nde, 4006-A Bilim Fuarında Tübitak Yürtücülüğü yaptı.
29 Nisan 2024 Pt. - 2 Mayıs 2024 Perş. ; İstanbul Erkek Lisesi’nde, İstanbul ili yeni müfredat çalıştayına katıldı.
29 Mayıs 2024 ; Bakanlık ABİDE (Akademik Başarıların İzlenmesi ve Değerlendirmesi) kurulunda görev aldı.
22-26 Temmuz 2024 ; Çapa Fen Lisesi’nde, Meb. İstanbul ABİDE (Akademik Başarıların İzlenmesi ve Değerlendirmesi) soru okuma kurulunda görev aldı.
5-6 Eylül 2024 ’te Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Fizik dersi öğretim programı semineri

4 Ocak 2025 Ct.; Kabataş Anadolu Erkek Lisesi’nde, Teoriden Pratiğe Fizik Çalıştayına katıldı.
15-16 Nisan 2025 Salı-Çarş. Sefaköy Anadolu Lisesi’nde, 4006-A Bilim Fuarında Tübitak Yürtücülüğü yaptı.
25-26-27 Haziran 2025 ; İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünde 5G Bilim Çalıştayı eğitimine katıldı.
14 - 18 Temmuz 2025 ; İçel Silifke Taşucu Öğretmenevi’nde, Milli Eğitim Bakanlığı ABİDE (Akademik Başarıların İzlenmesi ve Değerlendirmesi) "soru yazma kurulu"nda görev aldı.


2 Eylül 2025 Salı ; Sefaköy Anadolu Lisesi okul Fizik zümre başkanı,
4 Eylül 2025 Perşembe ; Atakent Anadolu Lisesi’nde, Küçükçekmece ilçe Fizik zümre başkanı ve
5 Eylül 2025 Cuma ; Kadıköy Anadolu Lisesi’nde, İstanbul il Fizik zümre başkanı seçildi. (İki yılığına)


2-5 Ekim 2025’te ; Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde hazırlanmış kitabı inceleme (panelist) eğitimine /seminerine katıldı.



KAYITLI ZÜMRE BAŞKANLIĞI BİLGİLERİ
GÖREV YERİ BRANŞ BRANŞ SEVİYESİ ZÜMRE BŞK. GÖREVİ ZÜMRE GÖREV DURUMU GÖREVİN BAŞLAMA TARİHİ GÖREVİN BİTİŞ TARİHİ
Gönder Sefaköy Anadolu Lisesi Fizik İlçe Zümre Başkanı GÖREV DEVAM EDİYOR 02/09/2025 31/08/2026
Gönder Sefaköy Anadolu Lisesi Fizik İl Zümre Başkanı GÖREV DEVAM EDİYOR 06/09/2024
Gönder Sefaköy Anadolu Lisesi Fizik Kurum Zümre Başkanı GÖREV DEVAM EDİYOR 02/09/2024 31/08/2026
Gönder Sefaköy Anadolu Lisesi Fizik İlçe Zümre Başkanı ZÜMRE GÖREVİ SONRA ERMİŞTİR 01/09/2024 31/08/2025

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İl ilÇe okul fizik zümre başkanı nafi Çağlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İl ilÇe okul fizik zümre başkanı nafi Çağlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İL İLÇE OKUL FİZİK ZÜMRE BAŞKANI NAFİ ÇAĞLAR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL