Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Gülden Sima
Gülden Sima

10 yıl sonra özlediğim bloguma geri dönmüşmüyümdür

Yorum

10 yıl sonra özlediğim bloguma geri dönmüşmüyümdür

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

317

Okunma

10 yıl sonra özlediğim bloguma geri dönmüşmüyümdür

Uzun süredir yazmayı özlediğim blog a geri dönüş yaptım. Yazdığım ve üzerinde çalışmalar yapacağım
Saç Teli
Güvercin
Patik
Ve
Yonca
Adlı 4 yazım yakında bizlerle. . 🍀


































Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
10 yıl sonra özlediğim bloguma geri dönmüşmüyümdür Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz 10 yıl sonra özlediğim bloguma geri dönmüşmüyümdür yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
10 yıl sonra özlediğim bloguma geri dönmüşmüyümdür yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Rû //
Rû //, @r --
1.5.2024 11:48:21

hoş geldiniz sevgili gülden

*Saç Teli
*Güvercin
*Patik
Ve
*Yonca

başlıklardan anladığım kadarıyla öykü tarzında yazıyorsunuz.
ne güzel...
çok mutlu oldum...
farklı bir kalemden yepyeni eserler okuyacağız
merakla bekleyeceğim çalışmalarınızı

sevgiler 🌺
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL