Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kerimozbekler
kerimozbekler

BAFRA BELEDİYESİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NI KAZANAN YAZARA 10.000 LİRA ÖDENECEK...

Yorum

BAFRA BELEDİYESİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NI KAZANAN YAZARA 10.000 LİRA ÖDENECEK...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

523

Okunma

BAFRA BELEDİYESİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NI KAZANAN YAZARA 10.000 LİRA ÖDENECEK...

BAFRA BELEDİYESİ HİKAYE YARIŞMASI BİRİNCİSİNE 10.000, İKİNCİSİNE 8.000. ÜÇÜNCÜSÜNE 6.000 LİRALIK PARA ÖDÜLÜ VERİLECEK 5 KİŞİYE MANSİYON, 3 KİŞİYE İSE ÖZENDİRME ÖDÜLÜ TAKDİM EDİLECEK..(SON BAŞVURU TARİHİ.12 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA)...
-Yarışmaya katılım, ücretsizdir.
-Yarışma, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkese açıktır.
-Seçici Kurul üyeleri ve birinci derece yakınları, yarışmaya katılamazlar.
-Yarışmada, yaş sınırlaması yoktur.
-Yarışmaya katılan hikâyelerin başkası tarafından yazılmamış olması, kısmen ya da tamamen başka bir metinden kopya edilmemiş ve daha önce herhangi bir yerde yayımlanmamış olması gerekmektedir. Başvuruda bulunan kişi, hikâyenin tümüyle kendisine ait olduğunu. Özgün olduğunu ve başka bir yarışmada ödül almadığını, kabul ve taahhüt eder. Ödül alan katılımcılardan, bu taahhütleri dışında hareket ettiği anlaşılanlardan elde ettikleri ödül ve unvan geri alınır.
-Yarışmacılar, ödül alan ve yayınlanmaya uygun bulunan hikâyelerin herhangi bir telif ücreti olmadan Belediyemiz tarafından hazırlanacak olan her türlü yazılı-görsel ve dijital ortamda yayınlanmasını yarışmaya katılmakla kabul etmiş sayılacaktır.
-Hikâyeler;Bafra’nın tarihi-tabiatı-folklorik özellikleri-yemek kültürü- kültürel etkinlikleri-insanları gibi konular çerçevesinde kaleme alınacaktır.
-Gönderilen hikâyelerin altına, sadece rumuz yazılacaktır.
-Her yarışmacının yalnızca 1 (Bir) hikâye ile katılmasının mümkün olduğu yarışmada, hikâye 10 (On) sayfayı geçmemelidir.
-Başvurular, yalnızca internet üzerinden, [email protected] adresine yapılacaktır.
-Yarışmaya son başvuru tarihi, 12 Nisan 2023 Çarşamba günü mesai bitimi olan 17.00’ye kadardır. Bu tarih ve saatten sonraki gönderimler, kabul edilmeyecektir.
-Aday, [email protected] e-posta adresine iki adet Word dosyası göndererek yarışmaya katılım sağlayacaktır.
-Ödüle aday gösterilecek eser Word belgesi formatında, A4 boyutunda. Times New Roman, 12 yazı karakteri ile yazılmış. Her kenardan 2,5 cm kenar boşluğuyla satır aralığı 1,5 olacak şekilde, iki yana yaslı ve en fazla 10 sayfa olmalıdır. Aday, hikâyesinin bulunduğu dosyaya hiçbir şekilde kendisiyle ilgili bilgileri (Ad-soyad-adres vd.) eklememeli, sadece hikâye sonuna rumuzunu yazmalıdır.
-Aday, ayrı bir Word belgesine adını-soyadını-yarışmaya katıldığı hikâyenin adını-cep telefonunu-e posta adresini ve iletişim adresine ait bilgilerini yazıp gönderecektir.
-Şartnameye uymayan hikâyeler, değerlendirmeye alınmayacaktır.
-Şartnamede belirtilmeyen konularda, Seçici Kurul tarafından belirlenecek kararlar geçerlidir.
-Seçici Kurul tarafından gerekli görüldüğü takdirde, bir Ön Eleme Kurulu oluşturulacaktır.
-Bafra Belediyesi ve Seçici Kurul, şartnamedeki maddelerde ve yarışma takvimindeki tarihlerde her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
-Yeterli sayıda başvuru olmadığı takdirde yarışmayı erteleme hakkı, Bafra Belediyesinin ve Seçici Kurulun takdirindedir.
-Hikâyelerin içerikleriyle ilgili sorumluluk, yazarlarına aittir.
-Seçici Kurul tarafından seçilecek olan 11 (On bir) adet hikâyeye ödül verilecek, her katılımcı katılım belgesi alacak ve yayınlanmaya uygun bulunan hikâyeler ek bir telif hakkı iznine gerek kalmaksızın Belediyemizin bir yayını olarak basılacak ve Bafra Belediyesinin web sitesinde yayımlanacaktır.
-Ödül töreni tarihi, Belediyemizin sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden daha sonra ilan edilecektir.
-Yarışma kapsamında verilecek kişisel bilgiler, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca üçüncü kişi, kurum vb. ile paylaşılmayacaktır.
HİKAYE YARIŞMASI ÖDÜLLERİ...
Birinci’ye.10.000 TL,
İkinci’ye.8.000 TL,
Üçüncü’ye. 6.000 TL,
Mansiyon Ödülleri.1500 TL (5 adet),
18 Yaş altı Özendirme Ödülleri.1000 TL (3 adet).

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bafra belediyesi öykü yarışması'nı kazanan yazara 10.000 lira ödenecek... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bafra belediyesi öykü yarışması'nı kazanan yazara 10.000 lira ödenecek... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAFRA BELEDİYESİ ÖYKÜ YARIŞMASI'NI KAZANAN YAZARA 10.000 LİRA ÖDENECEK... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL