Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
gezgin imgeler
gezgin imgeler

Akl'etmek farkediştir 71

Yorum

Akl'etmek farkediştir 71

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

349

Okunma

Akl'etmek farkediştir 71

Mehmet efendi:söz var ki söylenmiş,içinde kalıp söz yazamaz durumda kalırsın.
Akif efendi:bir yol gibidir söz yazmak aslında,bir o kadar kendini verebilmek lazım,seninki ne yapıyor
Aslında onun için burdayım.
Hakim efendi:közde pişen kalbimiz mı var ,azıcık dahi görmedi ayagımız cehennem,dili veren Allah ha diye söz diziyoruz
Uğur efendi:bir nasihat et bin bedduayı çürütsün.
Bir beddua et tufanlar kopsun
Yunus efendi:yâr gönlün çocuk gibi ;bir çocuk olmak ne diye
Aşk var ki ödü kopartan,sen beddua et yine benim için,belki ölüp giderim de seni izlerim
Mehmet efendi:mahir ol kendini bizlere gömmüşsün ne diye,sana diyorum bir çift söz dizmek yasak olmuş
Akif efendi:unutulmaz olarak kalbimiz yeterli sana ,amma bir dişünce yazılamıyorsa bırakacaksın.
Hakim efendi:huzura sevdalanmışsın bırakalım mı yani ertesi günü mü bekliyelim
Uğur efendi:yaşayanlarla uzun demeçlerin var ya beni sarmaz bunlar.
Mehmet efendi:bir uzun düşünelim de yazgımda bir gün size gelen ilham seslerini duyurmak istiyorsanız bu şehirde bir şekilde yaşamaya başlayabilirsiniz.
Akif efendi:dünyayı hakkıyla yasayabilsin bir şekilde,önemli olan yanılmadan yaşamak.
Yunus efendi:aşk hakkıyla seni kendine çeker,asıl sınav karsı karsıya sınanmayı beklemek,sen hiç aşk oldun mu?
Aşk sevmek için muazzam bir örtüdür..

Gezgin imgeler...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Akl'etmek farkediştir 71 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Akl'etmek farkediştir 71 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akl'etmek farkediştir 71 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL