Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hatice Büyükarı
Hatice Büyükarı

Can Cenneti Seviyor

Yorum

Can Cenneti Seviyor

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

366

Okunma

Can Cenneti Seviyor

"Can cenneti seviyor,günahlar bırakmıyor"
Güzel günler yaşamak adına yola çıkıp ömrünü adarsın ,gün gelir bir dilim ekmek le karnın doyar "mutlusun"
Her gün önüne çıkan zorlukları aşmak sana huzur verir, Görevin umut ettiklerin için onların mutlu olmasını istersin
Her acı, her atılan tokat yüreğini yaksa da susarsın. Umudunu bağladığın sevdiklerin için.
"Evet Can Cenneti Seviyor" Lâkin hayat öyle bir engel çıkartıyor ki ! Parçalanıp darmadağın oluyorsun bunun adına günah diyorlar. Bu günahı tek başına yapmışsın gibi her ağızdan bir söz ,Destek olup toparlamak istemeyenler seni günahkar ilân ediyor, Evet günahkar olmak " Cennetin" değerini daha çok hissettiriyor.
Bunları yaşayan sensin. Bırak günahkâr desinler.Günahın silinir Sevaplar sana kalır.
Hatice Büyükarı...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Can cenneti seviyor Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Can cenneti seviyor yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Can Cenneti Seviyor yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL