Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şa
Şair Ahmet1

Sözler 34

Yorum

Sözler 34

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

478

Okunma

Sözler 34

terazinin dengesini bulup
gece rahat uyuyan da var
kilonun olduğu kefeye hile yapıp
şeytani zevke dalanda

Ahmet kölecioğlu 1996


koyun yünü kuş tüyü yataklarda
atlas libas olanda var
tezgahlarda ilmek ilmek
göz nuru kilim olanda

Ahmet kölecioğlu 2004


tat alanda var bataklığın balında
bir tomurcuk olanda var bir fidanın dalında

Ahmet kölecioğlu 2004


gezersin alemde bir zerre cansın
aldığın nefesle zamanda ansın


Ahmet kölecioğlu 2002


fıtratında verdin kesin sözleri
şu yalan dünyaya açtın gözleri

Ahmet kölecioğlu 2002

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sözler 34 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sözler 34 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sözler 34 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL