Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yelizalgul
yelizalgul

ALTIN SÖZLER-43

Yorum

ALTIN SÖZLER-43

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

470

Okunma

ALTIN SÖZLER-43

ALTIN SÖZLER-43

Zor olanı başardığında, bir de emeğin boşa çıkmayınca yorgunluk bile tatlı geliyor insana. Yeter ki insan istesin. Üstesinden gelemeyeceği derecede zor bir şey yoktur!

Yeliz Algül
15.10.2020

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Altın sözler-43 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Altın sözler-43 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALTIN SÖZLER-43 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
superbaba
superbaba, @superbaba
25.11.2020 19:47:06
10 puan verdi
Tatlı yorgunlu veya mutlu yorgunluk...
Zor da olsa bir işi başardıktan sonra o yorgunluğu mutlu bir şekilde çıkartmak.
Buna en güzel örnek ise şüphesiz bir bebeği dünyaya getirmektir...
Bu açıdan tüm anneler başımızın tacıdır.
Güzel söz için kutluyorum Kızım.
Sevgiler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL