Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mahvash
Mahvash
VİP ÜYE

Göz ve Giz

Yorum

Göz ve Giz

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

502

Okunma

Göz ve Giz







Sana yanlız bir şeyden bahsedeceğim,,,


Güne güzel başladım. Sesi geliyordu çarşının. Çarşı karışmıştı. Herkes kırmızı yanaklı kızı arıyordu. İsmi Müberra olan bu kızın garip bir hali vardı en çok yalnızken. Çığlık çığılığa onu arayanlar bir ağacın gölgeliğinde bulmasınlar mı onu. Canı acıyan Muberra dizlerini gösteriyordu
...



Sana yanlız bir şeyden bahsedeceğim,,,


Balıkçı, çıkıyor sudan tuttuğu balıklarıyla. Karanlık gözlerinde evinin özlemi var. Onun beş çocuklu bir baba olduğunu söylemiş miydim. Ayın ışığında yürüyor balıkçı. Taşların en güzeli çıkıyor yoluna. Sürgün oluyor yaşam
...


Sana yanlız bir şeyden bahsedeceğim,,,


Suna...
Kalbi mücevher saklı. Yüzü aydınlık. Toprağın hikayesini söylüyor sevdiği adama. Sevdiği adam bir bakıma dünya ile dolu. Suna perişan. Dizlerinin bağı çözülmüş. Yorgun ama neyden... neyden?
Rabbi biliyor
...

Sana yanlız bir şeyden bahsedeceğim,,,


Yağmur gözlerin efendisi olur. Yağmur diretir. Her göğsü sıkıştığında Ahmet, annesini yanında ister. Annesi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Peki nedir gözlerin efendisi olmak? Onu yağmura soralım. Belki iyi gelir bize yağmuru dinlemek.
...



Sana yanlız bir şeyden bahsedeceğim
Bul onu .!









Mahvash

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Göz ve giz Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Göz ve giz yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Göz ve Giz yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL