Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şair67
şair67

Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir

Yorum

Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

676

Okunma

Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir

Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir

Zorunlu olmadíkça savaş bir cinayettir
Bunu söyleyen tüm ömrü cephelerde savaş alanlarında savaş psikolojisinde geçen bir kahraman başkomutan dünya õnderi gazi Mustafa Kemal Atatürk
Õngörüleri ile yüzyıl sonrasını ve yaşayacakları tahmin eden bir deha
Bu sözler günümüzün dünyasında ulusumuzun bekası için çok büyük bir õneme haiz
Hırsla kalkan zararla oturur,ummadığımız taś baş yarabilir
Türk’ün Türkten başka dostu olmadığı bilinmeli
Dünya kapitalizmin,faşizmin peşinde ülkemizi savaşín içine çekme çabaları var
ABD ve RUSYA Ortadoğu’da danışıklı dövüş içinde olduğu silah pazarlarını genişletme çabaları bir gerçek
Úlkemizin hayrına olan Atanın öngörülerin gecikmeksizin hayata geçirilmesi
Keskin sirke küpünü zarar verir gerçeği unutulmamalı
ABD zikzak politikalarına güvenmemek gerek
Bizi Ortadoğu bataklığına çeken ABD değilmi?
Hain terõr örgütlerine Türkiye’yi bõlmek için 200 milyon dolar bütçe ayıran ABD değilmi binlerce tır bu hain odaklara silah lojistik destek veren ABD değilmi?
Filistini İsrail başkenti yapacaz planını açıklayan ABD değilmi? Ülkemizi her defasında ekonomik krizle tehdit eden ABD değilmi
Orta doğuyu ateş çemberine çeviren terör örgütlerini maşa olarak kullanarak vekalet savaşları başlatan ABD -RUSYA Değilmi,ırak ve suriye prtrollerini kendi himayesine geçiren israile kardeş bir vatan yaratmak isteyen ABD DEĞİLMİ ?
Ortadoğu silah pazarına çeviren kapital sermayeler değilmi?
Parasını ödediğimiz halde EF 35 Leri ülkemize teslim etmeyen ,senatosunda Türkiye ile ekonomik boykot ilan etme kararını alan ABD değilmi?
Ükemize gelen ABD nin özel Suriye temsilcisi Cemi Cefrinin Türkçe mesajları büyük bir tuzaktır
Amerikan gazı bizi felakete gõtürür
Biline!.....

Ali Cemal AĞIRMAN




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zorunlu olmadıkça savaş bir cinayettir yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL