Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-
Mehmet Aluc-Kul Mehmet-

Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek-2

Yorum

Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek-2

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

437

Okunma

Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek-2


Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek-2
(yalnızlığı yalnız bırakmak istemiyorum)


Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek içinden gezerek pınarından bir kaç yudum içerek su kırbamıda doldurarak susayanlar için yoldayım,kapınıza bir kaç damla aşkın pınarından akan su damlalarını bırakıyorum gönül kırbanıza afiyetler olsun.




kaldığımız yerden devam edelim memnun kaldıysanız eğer,gerçi memnunluk duymak göreceli bir kavram yani kimisi hayranlıkla kimisi hisle kimisi bakışına hayran kalarak vs vs vs bir bağlantıyla bağlanılarak duyulan bir histir. ben sözümü tutarak yazmaya devam ediyorum sizlerde okumanın sözünü vererek okuyun karşılıklı muhabbet ortamında orta güzellikte buluşalım. yüreğimdeki kıvılcımlar içimi yakarken sizleri yakmak diye bir niyetim yok ,belki sizlerin yanına gelerek muhabbet dolu bakışlarınızla bu ateşi söndürebilirim ve ya içimdeki kıvılcımlar sizlerin muhabbetiyle parıltılara dönüşerek etrafımız aydınlatır temennim bu.umduğum gibi olması muhabbet ortamlarının olmazsa olmazlarıdır hem bu umduğum gibi olmazsa da düş aleminde gezinmeme vesile olur. hem bunun bugün gerçekleşmemiş olmaması yarın gerçek olamayacığını söyleyemez ki,bu yarım kalmış bir düş değil gerçek olan muhabbetin gönülde yansımasının ayrıntıları.insanlar neşelerini gözlerinde sımsıcak tutar bazende saklar,lakin muhabbet ortamında saklayamaz açığa çıkar bu sevinç bu nedenledir ki bugün olmayanın yarın olmayacağı anlamına gelmez helede bir muhabbet ortamı gönül ve göz sıcaklığı varsa.


bazen çevreye ait değilim diyenler gibi olmadım belki oldum da unuttum neyse şimdi bu an önemli,çevreye ait olmak için mütemadiyen yazarak ait olduğum dünyada bir şeyleri söylemek istediğim hislerimle ait olmaya çalışıyorum.yürek ritmim düşük olsa da hemen bir kalabalığın arasına karışarak gözlere bakarak neşenin gözlerdeki sıcaklığını arayarak yürek ritmimin yükselmesiyle kalabalığa dahil oluyorum.dahil olmak iyidir iyi niyetle gönül sözüyle gülümsemeyle...aldırış etmeden geçip giderek yalnızlığı yalnız bırakmak istemiyorum.

iman gücüyle her yere gülümseme transfer edebilirsiniz sınırı yoktur sınırsızdır rabbimizden bir armağandır kadir kıymetini bilmek adına biliyorum.edebiyat dünyasında yazı şiirle kısa yolculuğa çıkmak adına her gün bir kaç sefer turu yapıyorum sizlerin bulunduğu istasyona. imkanım oldukça yanınıza sokularak bir şeyler söylüyorum şimdi olduğu gibi.herkes gönülden anlamayanlar bunca kalabalık varlığımızın ürkütücü olduğunu söylese de bu doğru değil aslında sevinç ve mutluluğa doğru birlikte, az sonra hata biraz sonra bir arada olduğumuzun farkına vararak yürümenin güzelliğini sergilemek adına bir tablodur sevinçtir mutluluktur,bu ürkütücü diyenler galiba akılarının bir köşesinin akort ayarı bozulmuş olmasından kaynaklanıyor olabilir,bir akort yapmalarında gereklidir buradan ileteyim sizlerin aracılığıyla.Uğrarsanız yine devam edeceğim inşAllah,selamlarımla.

mehmet aluç

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek-2 Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek-2 yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Rabbimin verdiği aşkı hayranlıkla izleyerek-2 yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL