Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Canan EREN
Canan EREN

Mutlu pazarlar

Yorum

Mutlu pazarlar

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

834

Okunma

Mutlu pazarlar

Mutlu pazarlar

Mutlu pazarlar herkese
Haftanın belkide en sevilen günüdür bugün özgürlük kokar !..


İstediğini yapabilme ,
koşulsuz , koşturmacasız , başı buyruk
biraz tembel biraz uyuşuk...
Özgürlük tutkunu gün
Pazar
Aman değmesin nazar


Mesai yok , okula yetişme yetiştirme kaygısı yok
çaýla haşırneşir kahveyle muhabbet
Kim sevmez se bugünü hayret !


Koyun gönlünüzü ortaya
sorun ona

Bugün onun günü
anlayışlı olun canım
sizde birazda



Keyfli vakitler olsun
Pişmanlığı yok neşesi çok
Yalansız riyasız
Özlemi yakan
Kavuşunca saran sevdalar olsun


Olsunda güzel olan herşey olsun
Hüzün çalmasın kapınızı

Mutlu pazarlar ...










#Canan Eren
19 Ekim2019 / Balıkesir _ Erdek




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mutlu pazarlar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Mutlu pazarlar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutlu pazarlar yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çerkez Kızı
Çerkez Kızı, @cerkezkizi
19.10.2019 14:09:47
10 puan verdi
HARİKA EMEKLERİNİZE SAĞLIK.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL