Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
rafettinayvaci
rafettinayvaci

KÜÇÜK AMERİKA TÜRKİYE

Yorum

KÜÇÜK AMERİKA TÜRKİYE

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

979

Okunma

KÜÇÜK AMERİKA TÜRKİYE

KÜÇÜK AMERİKA TÜRKİYE


Türkiyeye Başkanlık sistemi geldi.
Ortadoğu daki Arap ülkelerinin, Türk Cumhuriyetlerinin balkanların merkezi oldu başkenti oldu.
Dünyada ki milletler Türkiye’nin cazibesine kapılarak Türkiye’de iş yapıyorlar Türkiye’de yaşıyorlar

Suriye, Irak, İran, Mısır, Katar, Suudi Arabistan, Kuveyt bütün Ortadoğu ülkeleri Türkiye’yi ikinci vatanı sayıyorlar Sicaret yapıyorlar .
Türkiyede ev alıp yaşıyorlar . Türk cumhuriyetleri Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan bütün Türk Cumhuriyetleri Türkiye’ye öz ve öz vatanım diyerek iki vatan tek millet diyorlar .
Türkiye’de yaşamaya devam ediyorlar .
Türkiye onlar için ata yurdu ana yurdu Bosna, Kosova, Arnavutluk, Bulgaristan, Romanya bütün balkan ülkeleri Türkiye ile yaşam buluyor Türkiye ile coşuyor ticaret yapıyorlar
Türkiye gelecekte küçük Amerika olacak.
Hem maddi hem manevi teknoloji olarak gelişecek büyüyecek söz dinleyen değil söz dinleten bir ülke olacak.
Bir taraftan Suriyeli vatandaşlar bir taraftan Irak ve Kuzey Iraklı kardeşlerimiz bu ülkenin çimentosu olacaklar. Beraber paylaşacağız sevincimizi, üzüntümüzü geçmişten geleceğe beraber yürüyeceğiz hayat yolculuğuna bizler. 1000 yıldır kardeştik kardeşliğimiz devam edecek.
Müslüman kardeşliğimizi dünyaya yayacağız. Kültürlerimiz daha da zenginleşecek medeniyeti daha da kucaklayacağız.
Gelecekte Türkiye küçük Amerika olacak. Tarih tekerrürden ibarettir.
Türkiye küçük Amerika olacak derlerdi de inanmazdık.
Türkiye de başkanlık sistemi uluslararası ülkelerin Türkiye’de ticaret yapması ve burada yaşaması Ortadoğu ülke vatandaşlarının Türkiye’de yaşaması ve çalışması. Bunlar Büyük Türkiye’nin geleceğin göstergesidir.
Türkiye güçlendikçe, büyüdükçe, istikrarı yakaladıkça duyulan güven arttıkça
Türkiye geleceğin küçük Amerika’sı olacaktır. Pusula yön bunu gösteriyor.
Bu gelişmeler olurken Çin’de yaşayan soydaşlarımızı Rusya’da ve dünyanın en ücra köşelerinde yaşayan Türk kardeşlerimizi ülkemize davet etmek gerekiyor.
Dengeler açısından bu çok önemli. Terazinin kefesini kaçırmamak gerekiyor.
Bu tarihi yolculuğumuzda muhakkak önümüze engeller çıkacak.
Türkiye’de yeni senaryolar gündeme gelecektir.
Türkiye bunları tek tek aşacak,
Büyük Türkiye hedefine varacaktır.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Küçük amerika türkiye Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Küçük amerika türkiye yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÜÇÜK AMERİKA TÜRKİYE yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL