Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
KalbiHazan
KalbiHazan

KÖR OLSAN DA; NANKÖR OLMA!

Yorum

KÖR OLSAN DA; NANKÖR OLMA!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

556

Okunma

KÖR OLSAN DA; NANKÖR OLMA!

KÖR OLSAN DA; NANKÖR OLMA!



Kör olan, eli varsa şükreder tutunabiliyorum diye, kör ama ayağı yürüyorsa şükreder ayaktayım diye.Biz görenler gördüklerini neden görmezden gelirler, şükretmezler.

Kör olan, eli varsa şükreder tutunabiliyorum diye, kör ama ayağı yürüyorsa şükreder ayaktayım diye.
Biz görenler gördüklerini neden görmezden gelirler, şükretmezler.Kör olmak bir kader olabilir, ama nankör olmak kader değildir.
Hani kediye nankör derler ya, insanlar daha nankör değil mi, neler değişti ülkemde şu anki yönetim sayesinde, takdir yok, destek olacaklarına bir saçma bahane bulup, ortalığı karıştıranlar yakıp yıkanlar bunlar mı vatanını seven insanlar, böylelerine yuh derim içten.

Vatan sevmek mayadır, her insanda tutmaz o maya.
Vatanını seven onu kollar, korur bir taşına zarar gelmesin ister, ben onlara derim vatan sever.

Otobüsleri yakana, kaldırımları sökene, polise taş atana degil.
Ülkemi kaosa sokana ben demem vatan sever.
Yapılanı gören, görmezden gelen çokça da faydalanan inkarcıdırlar onlar.
Nankör olmayı severler, ülkemin düşmanlarına maşa olmayı çok sevenlerdirler...

O’ maşa olduklarınız ateşe atacak bir gün sizi de sizinle işleri bittiğinde.
Büyük Britanya, büyük İsrail, ve büyük Ermenistan’ı sayenizde kurup işleri sizinle bittiğinde.
Uyanalım geç olmadan uyanalım artık, zararın neresinden dönersek kârdır unutmayalım!!!

Bizleri bağrına basmaz bu ülkeden başkası, sonra dizini de dövsen kafanı da kırsan olmaz sana bir faydası.
Çöp misali tekmelenip, atıldığında mı veya mülteci olup da, ayağına çelme takıldığında mı uyanacaksın sen uyan artık uyan kardeşim.

Şehitlerimizin kanıyla yoğruldu bu topraklar.
Ta ezelden ebede kadar,
Ruhları şad, mekanları cennet olsun...

Bendeki bu can; VATAN için şehit olmaya aday...
Ezanım dinmesin, Bayrağım inmesin, toprağım bölünmesin düşmanlar toprağımı çiğnemesin diye ........

14 /07/ 2019
MeLek Tiryaki

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kör olsan da; nankör olma! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kör olsan da; nankör olma! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÖR OLSAN DA; NANKÖR OLMA! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL