Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ay
Ayşe Naz

İDİLİN GÜNLÜĞÜ

Yorum

İDİLİN GÜNLÜĞÜ

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

573

Okunma

İDİLİN GÜNLÜĞÜ

Merhaba ağaç. Ben Idil . Annem türkçe öğretmenim sayesinde seni bana aldı. Ben de sana ağaçtan yapildigin için ağaç adını verdim. Evet sana anılarımı yazmaya başlayayım:

Bugün okula gelişimin ilk günüydü. Saat 6da kalktım. Elbiselerimi ütüleyip giydim. Okul kıyafetlerimi çok da beğenmedim. Çünkü sarıydı. Daha sonra okula internetten son bir kez daha baktim. Içi yeni talimattan çıkmıştı içini çok merak ediyordum.Bu arada annem uyanmıştı. Kahvaltı edip çıktık. Kura için konferans salonuna çıktık adımı okuduklarında bir kağıt çektim.Ve 5/E çıktı. Ne tepki vereceğini bilemedim .Annemin yanına dönerken Asuman’i gördüm . Şok olmuştum.
NOT: Asuman 4 yaşımdan beri en en en yakın arkadaşım

Neyse ve en iyi haber Asuman da benimle aynı sınıfa düşmüş!!!! Çok mutlu olmuştum. Ama ilk dersin 10 dakikasından sonra Asuman’in çok değiştiğini anladım. Sanki bambaşka biriydi! Eski Asuman gitmiş, yerine bambaşka biri gelmişti. Beş dakikada bir kavga ediyorduk. Öğlen paydosuna gelmiştik. Asuman zil çaldığı gibi
Çantasını alıp gitti ve bir daha hiç gelmedi. Kendimi çok kötü hissediyordum. Hemen eve gidip anneme sarılmayı istiyordum . Ve hastayım deyip eve geldim. Yok yazılmak umrumda değildi. Şu an evde başımda ıslak bez ile yatıyorum .Asuman’ı çok merak ediyorum . Her neyse çok uykum var . Oyu geceler benim canım ağacım😘😘😘iı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İdilin günlüğü Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İdilin günlüğü yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İDİLİN GÜNLÜĞÜ yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsabella
İsabella, @isabella342
23.10.2018 01:28:46
Ya nasıl sevdim seni bilsen. Lütfen hep yaz.
Etkili Yorum
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
16.10.2018 23:27:44
Merhaba, sevgili Ayşe.
Harikasın ve yaşını da aşan eşsiz bir yürek sesiydi ve yüreğinden taşan.
Seni okumak güzeldi ve hep de okuyacağım canım.
Seninle gurur duydum ve içimi inanılmaz bir huzur sardı.
Yolun açık olsun.
Sevgilerimle sevgili yazarım.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
16.10.2018 21:53:28
Beğeni:
3
Okunma:
573
Yorum:
2
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL