Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
yelda kiray
yelda kiray

İçimde ki Vaha

Yorum

İçimde ki Vaha

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

370

Okunma

İçimde ki Vaha

İnsanın büyüdüğü yaşamında kişilik alışkanlık ve yaşadıklarında ilk 0..7yaş aralığı ve ona ailesi anne ve babasi başta olmak üzere etkili bu artık bilimsel olarakta kanıtlanmış.
Bunun için bir çok iyileştirme aşma değişme çalışmaları mevcut.
Kendim de bunları deneyimledim,yaşadım çalışmalar yaptım yapıyorum.
Bir çoğumuz da bu konular da eğitim almış okumuş duymuş ya da destek almış olabiliriz.
Buraya kadar tamam her şey güzel.
Suçlu yok. Onlarda yapmaları gerekeni yaptılar.
Artik başka bir gözle bakıyor farklı bir soru soruyorum.
Bu aile de neden dünya ya geldim ,bunları neden yaşamam gerekti.
Asıl bu yaşadıklarımdan aldığım kişilik benim değil o zaman çocukluğuma gittim anılarım değildi önemli olan ne de bana hissettirdikleriydi .
O zaman onların yaptıklari değil asıl kendim hakkında hatırladıklarımdı. Saf ve temiz sevgi yüklüydüler.
O zaman beni değiştirip şekilden şekle sokan ve deneyim alanları yaratması neden di?

Şimdi tek bir soru kaldı, bu yaşamıma doğmadan önce ,buraya gelmeden önce bana verilen alınan neydi özümden.
Bu dünya da deneyimerimden hangilerini anlamam ve temizlemem, geçmem gerekti idi.
Sorunlu ve sorumlu yok çözülmesi gereken bilmeceler vardı kendim hakkın da,
Çünkü geçmişte her ne olursa olsun dış etkilere odaklanmayı bıraktığımda sonsuz bir sevgi coşku vardı.
O zaman. Olan olay karşıma çıkan insanlara değil olanda görmem gerekene sonrada o içimdeki cahanın onları şifalandırmasına izin vermem gerekliydi.
Tüm ışık ve şifa oradaydı.
Kötü olmayı,zarar vermeyi denedim bazen ,lakin içimdeki vaha o kadar gerçekti ki ve sinanç bunu yapamayacağımı gösterdi bana
Sadece dua eder oldum herkesin içinde ki o Vaha güçlensin ortaya çıksın

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
İçimde ki vaha Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz İçimde ki vaha yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İçimde ki Vaha yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL