Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kerimozbekler
kerimozbekler

Ümit Yaşar Işıkhan Diyor ki;

Yorum

Ümit Yaşar Işıkhan Diyor ki;

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

551

Okunma

Ümit Yaşar Işıkhan Diyor ki;

Kerim bey,
Kutluyorum kadim dostum.
Yeni yetişen kuşağın sizi örnek almalarını temenni ediyorum.
Sizin de aramızda olacağınız Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği olarak, sizinle birlikte Nazilli de uluslararası bir etkinlik düzenliyelim. Ne dersiniz.
Sayın belediye başkanına bu konuyu iletebilir misiniz üstadım.
Veya belirleyeceğiniz bir tarihte gelip sizinle birlikte belediye başkanını ziyaret edebiliriz.
Sevgiyle,sağlıkla mutlu yıllar diliyorum. Allaha emanet olunuz. (1 Ocak 2018 Pazartesi-23.46)
Ümit Yaşar Işıkhan (Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Genel Başkanı) İzmir

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ümit yaşar ışıkhan diyor ki; Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ümit yaşar ışıkhan diyor ki; yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ümit Yaşar Işıkhan Diyor ki; yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL