Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
CAN KARACA
CAN KARACA

HÜZÜN BAYRAMI

Yorum

HÜZÜN BAYRAMI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1187

Okunma

HÜZÜN BAYRAMI

Yıl ikibin onyedi ramazan bayramı. Oruç biti bayram sevinç, bayram coşku , bayram mutluluk demek. Sevdiklerini görüp bayramlaşmak özlem gidermek demek. Oruçtan sora bayram ama bayramı göremedik bayramı yaşayamadık.

Nasıl bayram bu. Yurdumun bir tarafından bayram dedikleri gün gencecik çocuklarımız şehit ediliyor. Bayram günü şehit cenazeleri geliyor. Bayram günü bile gözyaşı acı ve hasret bitmiyorsa bu nasıl bayram.

Hiç bir ananın göz yaşının akmadığı. Hiç bir yavrunun öksüz ve yetim kalmadığı bayramlar olsun artık. Bayramda hüzün ve acıların yaşanmaması dileğiyle. Tüm acıların son bulması dileğiyle artık bayram gibi bayram olsun.
Mutlu bayramlar olsun.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hüzün bayramı Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hüzün bayramı yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HÜZÜN BAYRAMI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL