Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Oya gedik
Oya gedik

Kıskançlık güve böceği...!

Yorum

Kıskançlık güve böceği...!

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2367

Okunma

Kıskançlık güve böceği...!

Kıskançlık güve böceği...!

Ağır bir kış mevsiminden sonra , kuşların cıvıltısını, güneşli, çiçeklenmiş baharın sesini nihayet yavaş yavaş hissetmeye başladık.

Bugün güneşli bir hava vardı İstanbul’da , eşim ve minik hav havı da alıp şöyle sahile inelim dedik.

Hazırlanmaya
başladık mevsim şu sırlar dengesiz , güneş olsa da kıştan kalma bir serinlik var genede tam bir hastalık havası.

Mont giymekten vaz geçip geçen yıldan beri giymediğim çok sevdiğim yün ceketimi giymek istedim, bir iki

kelebek uçuşmaya başladı dolabı açtığımda, çıkardım ceketimi olanlar olmuş delik deşik, iştahla kemirmişler

en sevdiğim ceketimi , kıskançlık bu güve böceği . Yün yemeği çok sevdiklerini bildiğimden , sedir ağacının

dallarını da bırakmıştım dolapta. Kıskançlık böyle bir şey işte...





Anı defterimden.
Oya Gedik

24 Mart 2017
Suadiye sahil...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kıskançlık güve böceği...! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kıskançlık güve böceği...! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kıskançlık güve böceği...! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İBRAHİM YILMAZ
İBRAHİM YILMAZ, @ibrahimyilmaz1
25.3.2017 16:07:50
İyi günler Oya Gedik Hanımefendi, ne kadar hoş ,şiirsel bir cümle, "Bugün güneşli bir hava vardı İstanbul’da..." Günlerinizin hep gönlünüzce güneşli İstanbul güzelliğiyle geçmesi dileğiyle naif yazınızın ve kaleminizin gücünü kutlarım.

Emeğe ve sanata saygımla selamlar.
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
25.3.2017 08:43:43
olan eşyanıza olmuş, biliniz ki onlarda canlı ve hayatta kalmaya çalışıyorlar.
güzel bir paylaşım eşinizle dostunuzla sağlıklı günler.
Bedri Tokul
Bedri Tokul, @bedri-tokul
24.3.2017 23:17:02
Bu günlerde yoğunum.
Çok sevdiğim deftere giremiyor, sevdiğim yazarları okuyamıyorum.
Buna sizde dahilsiniz.

Yazınız mı?
Evet!
Kıskançlık güve gibidir.insanı yer bitirir.
Siz bir ceketle kurtarmışsınız.Şükredin...

Selam ve Saygıyla.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL