Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (18)

Yorum

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (18)

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

465

Okunma

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (18)

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (18)





Mutlu etmeyi bileceksin karşı tarafın mutlu olacağı kadar ...



yazan: şebnem örs

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bu sözlerin sahibi sen değilsin (18) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bu sözlerin sahibi sen değilsin (18) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (18) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
superbaba
superbaba, @superbaba
23.12.2016 09:09:46
Haklısın kızım...
Bu söz bana bir filozofun şu sözlerini anımsattı...
"Ne kadar anlatırsan anlat, karşı tarafın anlayacağı kadar işe yarar" buna benzer bir şeydi...
Biz ne kadar mutlu etmeyi bilsek de karşı taraf mutluluk sınırını aşıyorsak yarar yerine zarar getirir.
kamil karaağaç
kamil karaağaç, @kamilkaraagac1
20.12.2016 21:18:01
5 puan verdi
değerli yazarıma selam olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL