Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (14)

Yorum

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (14)

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

410

Okunma

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (14)

BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (14)







Bir dokunur bin ah işitsen de hayatta mutlu olmanın ilacı gülümsemektir ...


Yazan: Tiryaki Şebnem örs

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bu sözlerin sahibi sen değilsin (14) Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bu sözlerin sahibi sen değilsin (14) yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU SÖZLERİN SAHİBİ SEN DEĞİLSİN (14) yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
superbaba
superbaba, @superbaba
15.12.2016 00:02:36
Çok doğru bir söz...
Bizim apartmanda bir kadın haftada bir merdivenleri siler.
Su almak için nedense hep bizim zili çalar.
Ben sormadım nedenini ama o söyledi.
Dedi ki: "Seni de fazla rahatsız ediyoruz ama bir kova su için surat asıyorlar. "
Dedim ki kendisine: "Ne mutlu bana ki çekinmeden kapımı çalacak güveni sana vermişim."
lcanacik2017
lcanacik2017, @lcanacik2017
11.12.2016 04:16:30
Gülümsedikçe hayata, hayat ta gülümsüyor sana...Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL