Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
şair67
şair67

SONUNDA BUDA OLDU

Yorum

SONUNDA BUDA OLDU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

572

Okunma

SONUNDA BUDA OLDU

SONUNDA BUDA OLDU

SONUNDA BUDA OLDU

Sudanda pişti, kokusu ülkemize düştü
Taciz, tecavüz cülere af geliyor, nasıl mı?, efendim nasıl nereden başlayacağımı bilemiyorum

Geçmişte Sudanda, afedersiniz keçiye tecavüz eden bir sudanlı, tecavüz ettiği ile evlenirse cezası af olur,hayretle birazda gülümseyerek okumuştum bu haberi

Bu gün haber ajnslarından duyuyoruz ki,sudanın benzeri kanun teklifi ülkemizde de verilmiş

Allah ,Allah sudanda pişti kokusu bize de düştü olmaz demeyin oluyor işte

Şöyle başlıyor yasa teklifi

Türkiye’de çocuk istismarına yönelik yasa tasarısı tartışmalara yol açtı. Cebir ve tehdit olmadan işlenen cinsel istismar suçunda, mağdur ile failin resmi nikâhla evlenmesi halinde failin cezasının ertelenmesini öngören yasa tasarısının…….
………………………………………………………………………..”şeklindeki teklif

Hayretlerle büyük tepkilerle karşılandı

Yani tecavüz eden, tecavüz edilenle evlenirse, tecavüzcünün davası düşer, cezası da sona erer

Keçiye tecavüz eden keçi ile dünya evine girer,9 yaşında bir körpeye tecavüz eden 65 yaşındaki sapık, tecavüz eden 9 YAŞINDAKİ körpe ile evlenirse cezası düşer

Allah herkese akıl fikir versin ne diyelim

9 YAŞINDA TECAVÜZE UĞRAMIŞ BİR YAVRUNUN
ÖMÜR BOYU TECAVÜZCÜSÜ İLE YAŞAMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU
HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?
VİCDAN AHHHHHH VİCDAN NEREDESİN?

Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sonunda buda oldu Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sonunda buda oldu yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONUNDA BUDA OLDU yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL