Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
edeseşe
edeseşe

yalnızlık hafiflik diyorlar..!

Yorum

yalnızlık hafiflik diyorlar..!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

540

Okunma

yalnızlık hafiflik diyorlar..!

yalnızlık hafiflik diyorlar..!

bir kendini sev bir başkasını
bir kendini idare et bir başkasını
bir kendine kız bir de başkasına
bir kendine bak bir de başkasına..!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yalnızlık hafiflik diyorlar..! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlık hafiflik diyorlar..! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yalnızlık hafiflik diyorlar..! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL