Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hüseyin Çiftçi
Hüseyin Çiftçi

Ömrümün bereketi

Yorum

Ömrümün bereketi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

736

Okunma

Ömrümün bereketi


Çok kolay olmayacaktı bundan sonra hayat.Kırk bir yıllık birlikteliğin vermiş olduğu rahatlığı,
alışkanlıkları,ortak yaşam sevinç ve hüzünleri, yerini buruk bir yalnızlığa bırakmıştı.Hasret ve
özlem hiç olmadığı kadar sarmıştı yüreğini.Bomboş gözlerle bakıyor,olanlara alışmaya çalışıyordu.
Öylece kalakalmıştı birbaşına hayatın ortasında hemde çaresiz bitgin ve yorgun.
Yalnız değildi elbet canı kadar sevdiği iki evladı,torunu ve diğer dostları vardı ama hiçbiri
onun yokluğunu onun bırakmış olduğu boşluğu dolduramazdı.
Üstüne düşen görevleri dostlarında yardımıyla bir bir geleneklerine uygun bir şekilde yerine
getirmeye çalışıyor,acısını öylece bastırıyordu yüreğine.Pekte kolay olmadı.Günler haftaları haftalar ayları
kovaladı,bazen ağladı geceleri sessiz sessiz.Bazı günler hıçkırıklar düğümlendi boğazına ağlayamadı üzülmesin diye çocukları.
Bazende bıraktı kendini hıçkırıklarla ağladı sarsıla sarsıla.Ağlamak insani bir duygudur diyerek.
Geçmişi düşünüyordu,hiçbir noktasını kaçırmadan.Son beş yılı hergününü her saatini hatta her anını bir film şeridi gibi geçirdi
gözlerinin önünden.Noksan kalan bir şey varmıydı soruyordu birilerine.Oğluna kızına arkadaşına doktoruna.Yok diyorlardı sen
herşeyi elinden gelen herşeyi yaptın.Bu Yüce Allahın takdiridir diyorlardı.Kendiside böyle inanıyordu, gerçekten yapacak bir şey yoktu.
Allahın takdir ettiği ömür bimiş bu yalan dünyanın rüyasından Ahiret hayatına uyanmıştı kırkbir yıllık hayat akrkadaşım.
Şimdi dua zamanı,Ona ömrümün en güzel dualarını ediyor Allahımdan onun için af diliyorum.Bu dünyada çektiği acıların karşılığında
Cennet nimetini vermesini diliyorum.
Ey merhametlilerin merhametlisi yüce ALLAHIM sen Bu güzel kulunu Cennetine dahil eyle.Hz.Hadice.Hz.Aişe,Hz.Fatıma analarımıza komşu eyle.
Cennetten cemalini görmeyi nasip eyle.Kabrini Cennet bahçelerinden bir bahçe eyle.AMİN:

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ömrümün bereketi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ömrümün bereketi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ömrümün bereketi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL