Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
şeyma eken
şeyma eken

Ay Su Soru

Yorum

Ay Su Soru

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

389

Okunma

Ay Su Soru

Bir nefes kemiriyor saatlerimi. Ya fazlasıyla alacaklıyım ya da aç gözlüyüm. Tam kararında hayatın tarifi var mı ? Olsaydı elbet kurardım hayalini. Şımarık bir çocuk muyum ? Yoksa büyümek korkutunca gözümü köşede ağlamak mı kolay gelmişti yenilgilerime ? Bir düşünüyor insan bu kadar hatanın üstüne. Ait olamadığımdan böylesine emanetim bu Dünya ’ya. Bilmediğim ne varsa ölesiye cehaleti savunuyor ruhum kitaplarda ki uzun cümlelere. Kızgın küfürbaz bir ayyaştan farkım yok gece çökünce. Meğer ne çok sorum varmış Ay’a.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ay su soru Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ay su soru yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ay Su Soru yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İDRİS ÇETİN
İDRİS ÇETİN, @idriscetin
16.5.2015 18:56:13
Bir nefes kemiriyor saatlerimi. Ya fazlasıyla alacaklıyım ya da aç gözlüyüm. Tam kararında hayatın tarifi var mı ? Olsaydı elbet kurardım hayalini. Şımarık bir çocuk muyum ? Yoksa büyümek korkutunca gözümü köşede ağlamak mı kolay gelmişti yenilgilerime ? Bir düşünüyor insan bu kadar hatanın üstüne.
şeyma hanım bu güzel yazınızı kutlarım
kaleminiz daim olsun
saygılar...
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
2.5.2015 19:10:09
Beğeni:
0
Okunma:
389
Yorum:
1
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL