Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
erhanbay
erhanbay

Sabah Dokuzda, Yavrum.

Yorum

Sabah Dokuzda, Yavrum.

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1203

Okunma

Okuduğunuz yazı 12.4.2015 tarihinde günün yazısı olarak seçilmiştir.
Sabah Dokuzda, Yavrum.

Sabah Dokuzda, Yavrum.

Sabaha doğru otobüsten indim. Küçük deniz kenarında bir kasabaydı burası. Başım bayağı dönüyordu. Hava kurşuni renkteydi. Hafif hafif yağmur yağıyordu.Telefondaki mesaja tekrar baktım.”Sabah dokuzda ara beni yavrum. Annen” yazılıydı. Daha iki, üç saat vardı. Küçük bavulum elimde deniz kenarına geldim. Annemi bir aydır görmüyordum. Çok özlemiştim. Burada fizik tedavi görüyordu bir hastanede. İnşallah ayaklarındaki ağrılar dinmiştir, yürüyebiliyordur diye düşündüm.

Deniz kenarında kumlar üzerinde yürümeye başladım. Martıların sesleri hiç durmuyordu. Kıyıdaki yan yana, beyaz renkteki, tek katlı, prefabrik evlerin yanına vardım. Camında kiralık yazan bir evin önünde durdum. Çok güzel görünüyordu önünde küçük bir bahçesi de vardı. Ev sahibinin evi yan taraftaydı. Kapıyı çaldım. Yetmiş yaşlarında, ak sakallı biri kapıyı açtı. Üç günlüğüne evi kiraladım.


Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Sabah dokuzda, yavrum. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Sabah dokuzda, yavrum. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sabah Dokuzda, Yavrum. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bir tutam hayat
Bir tutam hayat, @birtutamhayat
13.4.2015 07:40:42
Bilemiyorum...
Bu hikayeyi dikkatle okumuştum dün.
Bir şeyleri noksan sanki.
Çorbanın tuzu-biberi misali.
Tam doyurucu olmamış gibi.
Mücella Pakdemir
Mücella Pakdemir, @mucellapakdemir
13.4.2015 01:32:15
Ne olmuş, anlayamadım.Zamanda yolculuk mu yapmış? Telefona bakan niye açıklama yapmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL