Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
UÇUK
UÇUK

geçen zaman

Yorum

geçen zaman

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

716

Okunma

geçen zaman

Geceye sarılıp uyumuşsun
Üzerine kokumu geçirip
Gömmüşsün göz yaşını
Benimle geçen zamanlarına

Unutmaya diye kaldırmışsın kadehini
Dostlarına yanmışşın vefasızlığımı
Zehir diye yaymışsın sözlerimi
Sineye bağlamışsın dilek çaputlarını

Soramaz olmuşsun hal hatrımı
Okuyup bitirmişsin ayrılık kitabını
İki yabancıya dönüşmüşüz yol ayrımında

Yemeden içmeden kesilir dediler
Sensizlik ona ölüm dediler
Kıyma bu aşka yanar dediler

Sustukça geçer mi kesikler
Hazan yanığı bu dile kolay
Sözcüklerini de koyup bir sepete
Maskelerinle oyna bir köşede




Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Geçen zaman Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Geçen zaman yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
geçen zaman yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL