Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sami biberoğulları
sami biberoğulları

KİM BU GENELEV ÇOCUKLARI?

Yorum

KİM BU GENELEV ÇOCUKLARI?

11

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

2682

Okunma

KİM  BU  GENELEV  ÇOCUKLARI?

KİM BU GENELEV ÇOCUKLARI?


Öncelikle hemen belirteyim: Ben Sözcü Gazetesi okumam. O bakımdan da aşağıdaki haber gerçekten de orada yayınlandı mı, yayınlanmadı mı bilmiyorum. Ayrıca facebookta zaman zaman çeşitli haberler paylaşan ve Sözcü Gazetesinin logosunu kullanan T.C Sözcü Kalem’in Sözcü Gazetesiyle ilgisi nedir bilmiyorum doğrusu ama işte bu Sözcü Kalem aşağıda okuyacağınız haberi servis etmiş: ( Aynen kopyalıyorum )


Hollanda’nın Amsterdam kentinde, önümüzdeki aydan itibaren sadece “helal” yani Müslüman hayat kadınlarının çalışacağı bir genelev açılıyor. Üç imam da ‘Croissant Chaud’ (Sıcak Çörek) adı verilen genelevin açılabilmesi için onay verdi. Genelevin yönetici adayı Jonathan Swick, Croissant Chaud hakkında Belçika merkezli haber ajansı Nord Press’e açıklamalarda bulundu. Swick’in verdiği bilgilere göre genelevde geçerli olacak en sıkı kural, hayat kadınlarının uyuşturucu ve alkol kullanımının yasak olması. Bu konuda herhangi bir ihmal olmaması için kadınlar her iki ayda bir kontrolden geçirilecek. Eğer kanlarında uyuşturucu ve alkole rastlanırsa, çalışma izinleri ellerinden alınacak. Sigara ve nargile ile ilgili bir yasak henüz bulunmuyor.

AY SONUNDA AÇILACAK

Swick, hayat kadınlarının günde 5 vakit namaz kılacaklarını söyledi. Çalışan kadının o sırada yanında müşterisi olsa bile, namaz kılmak için işine ara vermesi gerekecek. Helal genelevi konusunda kafalarda soru işareti yaratan durum, İslam kuralları gereğince evlilik dışı ilişki kurmak yasak olmasına rağmen, imamların bu geneleve nasıl izin verdiği. Bu ayın sonunda, bu maddelere başka çalışma koşulları da ekleneceği söylendi. Helal hayat kadınlarının ücreti, diğer iş arkadaşlarından yüzde 30 ila 50 arasında daha fazla olacak.
Hollanda nüfusunun yüzde 6’sı (yaklaşık 1 milyon) Müslüman. Nüfusa ek olarak her yıl on binlerce Müslüman turist ülkeyi ziyaret ediyor ve genelevlere ilgi gösteriyor.
YAYINLAYAN SİTE OLAY OLDU
Nord Press’in duyurduğu bu haber, sonrasında OnIslam.net sitesinde yayımlandı. Mısırlı bir grup gencin tüm ülkelere ve dinlere, Müslüman dünyasıyla ilgili doğru ve tarafsız bir haber sağlaması amacıyla kurulu bu sitede helal genelev haberinin yayımlanmasının ardından bütün haber siteleri OnIslam.net’i referans göstererek bu haberi yaydı.



Şimdi:

Bir haber ( ! ) yayınlıyorsunuz ve haberde Jonathan Swick adlı birinin Hollanda’da ‘Croissant Chaud’ adlı bir genelev açtığını söylüyorsunuz lakin o genelevin resmi diye merkezi Fransa-Paris olup pek çok Avrupa ülkesinde olduğu gibi Hollanda’da şubesi olan Moulin Rouge adlı genelevin resmini koyuyorsunuz. ( Hollanda’daki Moulin Rouge )

Üç imamın böyle helal (!) bir genelevin açılması için fetva verdiğini söylüyorsunuz lakin o imamların adı sanı yok.

Yani haber baştan aşağı yalan ve iftira kokuyor en baştan. Ancak böyle bir haberin bu ülkenin ciddi (!) bir gazetesinde yayınlanmış olması değil iğrenç olan.( Yayınlanmamış da olabilir. Tamamen insanları birbirine düşürmek için özel olarak tezgahlanmış ve Sözcü Gazetesi ya da onun yan kuruluşlarınca servis edilmiş gibi de gösterilebilir.) İğrenç olan bu habere inananların var olması.

Düşünebiliyor musunuz bir genelev açılacak ama orada çalışan kadınlar beş vakit namazlarını kaçırmayan dini bütün hatunlar olacak. Hatta o kadar dindar olacaklar ki herhangi biri o kadınlarla seksin tam doruğuna çıktığı anda kadın ’’ Pardon mösyö. Namaz vakti. Ben bi namazımı kılıp geleyim, sonra işleme devam edelim ’’ Diyecek.

Alkol ve uyuşturucu çok bi haram, ama etini para karşılığında erkeklere sunmak helal(!) olduğu için alkol ve uyuşturucuyu kesinlikle kullanmayacak.

Sonra? Yeni kurallar da geliyormuş... Herhalde Ramazan aylarında o genelev kadınları ’’ Cinsel ilişki oruç bozuyor, lütfen iftardan sonra geliniz ’’ Diyecekler (!)

Efendim haberde belirtilmemiş ama çalışanlar kesinlikle ya çarşaflı ya da türbanlı olacak ( Bunu daha çok habere yapılan yorumlardan öğreniyoruz. Öyle ya namazı sadece türbanlılar ve çarşaflılar kıldığına göre kıyafetleri tesettür kıyafeti olmalı( ! )

O geneleve gelecek olan erkekler var tabii ki. Onlar da ’’ Arkadaş bak, benim altıma yatacak hatun mutlaka abdestinde-namazında bir o.... olmalı, bir tek vakit namazını bile aksattığını duyarsam, öğrenirsem kesinlikle para mara vermem ’’ diyecek kadar dini bütün müslüman (!) olacak.

İşte işin iğrenç olan tarafı şu yukarıda yazdıklarımın hepsine inananlar var. Hem de kim bunlar biliyor musunuz? Kendi kafa yapıları dışındakilere ’’ koyun ’’ diyenler. Ama daha da iğrenci var.

Diyelim ki bu haber doğrudur. Herifin biri böyle bir genelev açmış Hollanda’da ve yine diyelim ki bu genelev harıl harıl çalışıyor. Bunun Türkiye ile ilgisi ne?

Böyle bir haber üzerine yapılan yorumlara baktığımda: ’’ Pezevenkliğini de başbakan yapsın ’’ ’’ Emine, Sümeyye, Esra’yı göndersin oraya madem ki helalmiş ’’ ’’ Demek sonunda bunu da yaptı bizim boşbakan ’’

Bunlar en hafif yorumlar haa...İçlerinden en masumlarını (!) seçtim.

Kendi sülaleleri içinde de vardır mutlaka türbanlı lakin hiç farketmiyor. Türbanlıların hepsini o... ilan edip soruyorlar ’’ Bizim türbanlı bacılar mı çalışacakmış orada?’’ Diye. Öyle bir tane iki tane olsa diyeceğim ki ’’ Her toplumda çıkar böyle genelev çocuğu’’ ama değil. Binlerce kişi yorum yapmış bu habere aynen yukarıda olduğu gibi. Tabii ki onlara tepki gösteren, ana avrat dümdüz gidenler de var.

Şimdi soruyorum: Kimdir bu kerhane çocukları? Kimdir bu milleti birbirine düşman kılmak için akla hayale gelmeyecek her türlü fitneyi ve nifakı içimize sokarak milleti birbirine düşman edenler?

Kimdir bunlar?

Not: Yukarıdaki Resim güya Jonathan Swick adlı pezevengin açtığı ’’Croissant Chaud’’ adlı genelevin resmi.Üzerinde ’’Croissant Chaud’’ değil ’’ Molin Roge’’ yazıyor. Ne iş?

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kim bu genelev çocukları? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kim bu genelev çocukları? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİM BU GENELEV ÇOCUKLARI? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CaNMaYBuLL
CaNMaYBuLL, @maybull
29.5.2014 02:36:36


Pisliğe bulaşmış bir yığın ruh ve Pisliğe bulaştırılmış bir yığın ruh...Müslümanı mı olur satılan bir kadın,yakılan namus..Nasıl olur da bunu her hangi bir din üzerinden ötekileştirmek.İnsansa konu,anaysa mesela,nerede varsa bir kusur helaliymiş-savabıymış yakılmalıdı o düşünceler.

Ülkemin helal,insanımın helal mektepleri...Avrupa helal dese bizimkiler bağırır. Halbuki kendi ülkelerindeki rezillikleri görmekten korkarlar.Önce den yok muydu o işin resmi mesleği.Eğreti Gelin...'' Eskiden, ailelerin erkek çocuklarını evliliğe hazırlamaları için tuttukları kadınların unvanıdır. İddiaya göre bu kadınlar, çocuk yaştaki erkekleri teorik bakımdan ve tatbiki olarak evliliğe hazırlıyorlardı. Yani evlilik öncesi o çocuklarla
cinsel ilişkiye giriyorlardı.''

Belkide o zamanlar helaldi bu kadınlar belkide Yarı bir din Devletiydik Diye

Saygılar....
bekir odaci
bekir odaci, @bekirodaci
28.5.2014 21:24:12
hocam müslümanları küçük düşürmek için uydurma bir haber aslı astarı olmayan bu hükümet başta olduğu sürece buna benzer iftiralar hep olacakdır bu haberi yapanları en şiddetli şekilde kınanması gerek ve cevabı gereğince verilmelidir saygılarımla
Aynur Engindeniz
Aynur Engindeniz, @aynurengindeniz
28.5.2014 21:00:51
Çok uzun söze gerek yok. Allah ne güzel intikam alandır. Cehennem onlara ne layık bir duraktır. Şurada yazıp çizdiğinden attığı iftiradan yarın hesaba çekilmeyeceğini düşünenler ne ahmak. Bu örümcek kafalı koyun, onları en emin yere, Allah'a havale ediyor.



Saygılarımla.
GARİPYAŞAR
GARİPYAŞAR , @garipyasar
28.5.2014 19:19:14
Eceli gelen it cami duvarına işermiş değerli hocam.
Adı neydi gaztenin sözcü.
Şimdiye kadar kaç tane doğru düzgün haber yaptıkı bu haberi doğru olsun.

Aslında bu gazeteyi alıp ona destek verenlere kızıyorum.
Apaçık iftiralarla yalan haberlerle milleti birbirine düşüren bu gazeteyi okumamaya çağırıyorum bütün insanları.

Sağlıcakla kalın.
Mücella Pakdemir
Mücella Pakdemir, @mucellapakdemir
28.5.2014 19:03:08
Sinirim tepeme çıktı. Müslümanları aşağılamak için yeni bir yöntem bulmuşlar. Bu haberi ciddiye alanın beyin özürlü olması lazım.

Şimdi bu alçaklığı, şerefsizliği yapanlardan ve bu habere destek verenlerden adilerden hesap sorulmaya kalksa, hemen "düşünce özgürlüğü" adı altında bir melanet savunma ile karşı karşıya kalırız.

Sami Bey, yazınızda haberin tutarsızlığını açık bir şekilde ortaya koymuşsunuz. Bütün fitneciler zaten dediğiniz gibi yapıyor. Haber başka, foto başka. Delil yok, ispat yok. salla gitsin. Allah ıslah etsin, etmeyecekse de Kahhar sıfatıyla kahretsin.
Saynur Baysal Öztürk
Saynur Baysal Öztürk, @saynur-baysal-ozturk
28.5.2014 15:06:34
Selâm ile...




Saynur Öztürk tarafından 5/29/2014 11:33:40 AM zamanında düzenlenmiştir.
Serhat BİNGÖL
Serhat BİNGÖL, @serhatbingol
28.5.2014 15:03:38

Kıymetli hocam

Bu aralar sizin yazılarınıza uzun yorumlar yazıyorum ama gel de yazma.

Hayatta bazı durumlar vardır susmayı ve sabrı gerektirir. yani susmak bir erdem olur.

Bazı durumlarda vardır ki susmak şerefsiz olmayı gerektirir. Yani susmak dilsiz şeytan olmak demektir.

Hele ki yüce İslam dinine ve onun şerefli mensubu olan Müslümanlara yapılmışsa fakat burada ince bir ayrıntı var insanın nüfus cüzdanında Müslüman yazması başka bir şey kalbinde Müslüman olması başka.

Böyle bir haberin varlığından doğrusu sizin yazınızla haberdar oldum. Eğer bu haber sözcü gazetesin de yayınlanmış ise eh bunda da şaşılacak bir şey yok sonuçta bu gazetenin niteliği de belli yazarlarının ve okuyucularının niteliği ve kalitesi de.

Gökhan beye katılıyorum eskiden karşıt görüşlü insanlar kavgada ederdi doğru yâda yanlış inandıkları siyasi düşünceleri doğrultusunda ölümü bile göze alırlardı. Çünkü adamlık vardı. Oysa şimdi yalan iftira vs bir kahpeliktir almış başını gidiyor.

Birkaç yıl önce oturduğum siteye ülkenin en güvenilir kurumunun önemli bir makamından emekli bir şahıs taşındı.

Geçen zaman içerisinde bu şahsın ilk hanımının başka bir erkekle yaşadığını öğrendik. Dedik olur insanlık hali düşmüştür bir sütü bozuğa kınamamak lazım ilerleyen zaman içerisinde örendik birlikte yaşadığı ikinci hanımının da bazen gidip kaldığı bir erkek arkadaşı varmış. Bu durumu da öğrenince muhabbeti kestik tabi. Fakat bu şahıs bizimle kesmedi şöyle ki; ne zaman sitenin kafesine gelse elinde sözcü gazetesi başbakana hakaret içeren haberleri bizlere gösterip başbakanı ve başbakan üzerinden de Müslümanları şerefsizlik olmakla suçluyor.

Sussan bir türlü susmasan bir türlü yoksa ansını hemen orada S….ke,çeğim ama yaşı var ve sitemizde çok değerli meslektaşları olan ağabeylerimiz var onlardan da utanıyorum. Yani sizin anlayacağınız arlı arından utanmış arsızda benden korktu demiş misali aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu neyse ki yine bir meslektaşı ve akranı olan sitenin başkanı Namık abi devreye girdi. Buna ana avrat dümdüz gitti elinden zor aldık. Siteden de kovdu Birkaç gün içerisinde de taşınıp defolup gitti.

Diyeceğim o ki bu tür insanlara haddini bildirmek bazen iyidir.

Dine ve onun değerlerine yapılan saldırılara sesiz ve suskun kalmadığınız için sizi gönülden kutlarım.

Saygı sevgilerimle.

glenay
glenay, @glenay
28.5.2014 11:27:33
Ya haber doğruysa dedim..

O... luğun müslümanı mı olur?

Ha bizim burada o tür kadınlar çokmuş.
İlgilenirseniz,

Burası AKP'den en çok oy alan yerlerden biri.

Geçen yaz yeğenimin bir sevdiği kız vardı.
Tam yüzük takılacağı günün öncesi, kızın annesinin Çubuk'taki o tür kadınların önde gideni olduğunu
öğrendik. Kardeşim ve yeğenin yıkıldı.
Yeğenim önce vazgeçmem dedi.

Kardeşim,
ben bu güne kadar sizi namusumla yetiştirmek için yaşadım.
Asla böyle bir kadınla akraba olup, gidip gelemem dedi.
ve ayrıldılar.

Bu olay gerçekte olabilir uydurma da.

Öyle uydurma deyip es geçilmemeli,.

Her ne kadar sözcüyü mözcüyü beğenmeseniz de..

tebrikler,

selâmlar..
SEVMEK İBADETTİR
SEVMEK İBADETTİR, @sevmekibadettir
28.5.2014 09:57:18
Hocam bunlar tamamen şeytanın askerleri ve imamlar var ise onlarda Şeytanın imamları lakin böyle bir paylaşımda her hangi bir Müslümanı bu yazının içine yerleştirmeniz çok büyük suç hele Bu Ülkenin bir başbakanın kızı eşi veya kim olursa olsun .Umarım ölçülü olursak güzel olur .Başınıza iş açarsınız böyle namussuz şeyler Müslümana asla uygun olamaz arz eder sealm ve saygılarımı sunuyorum
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
28.5.2014 09:47:05
Kim bu insanlar mercek altına almalı,
Gidip özel yayın yapmalı açıkla şu imamları..
adamın özel yaşantısına bakmalı nereden besleniyor
Böyle yazıları yazınca kim şakşaklıyor..
ama yine de tebrik etmek lazım Sami hocayı bile yazısını okuttu diye,
Zaten amaç bu değil mi soru işaretlerini sokmak ,
Üzerine gidince bana öyle dediler kim ,hatırlamıyorum..
Seviyeyi aşağıya çektiler ya
cephe genişlesin önemli olan onlara göre..
Batıda bu olaylar olmuyor neden acaba
Kanunları çok ağır ondan mı ki..
Bizi karıştırıp çorba yapsınlar,
kepçeyi almalı ellerinden..
Arı kovanına çomağı sokan bilinmeli..

Tebrik ederim saygılarımla.
Bir tutam hayat
Bir tutam hayat, @birtutamhayat
28.5.2014 08:25:34
Oy!...
İnsanlar, düpedüz manyaklık nöbetine tutulmuşlar gibi.
İnsanlarına öyle düşman hale gelmişler ki;
ne yapacaklarını, nasıl saldıracaklarını şaşırmış vaziyetteler.
Siyasetin de bir rajonu olmalı.
1980 öncesinde bizler delikanlıydık.
Siyaset yapardık, birbirimizi öldürürdük bu yolda.
Ama,
asla bu günkü gibi aşağılık bir seviyeye inmemiştik.
Yazık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL