Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın

SOYGUNCU MU BANKALAR

Yorum

SOYGUNCU MU BANKALAR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

924

Okunma

SOYGUNCU MU BANKALAR


Emekli olunca Garanti bankasından kredi çekerek ev aldım.
Bu gün yedinci ödemeyi yaptım.
Ayın 22 ’i son olmasına rağmen diğer ödemeleride erken yaptım.
Yatırdım ama 58 Tl hesap işletim üçreti adı altında fazla para ödedim.
Tüm bankalar B.D.K. kurumuna göre alıyorlarmış.
Deli Dumru tarihte gömüldü derken demek ki günümüzde de varmış..
Bir yetkili varsa açıklayacak bu konuyu.
Hizmet için olsa bir yere tlf çekilse faks çekilse aklım erecek masraf aldılar diyeceğim
Varsa bankada çalışan bu konu açıklarsa sevinirim ne parası..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Soyguncu mu bankalar Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Soyguncu mu bankalar yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SOYGUNCU MU BANKALAR yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
14.5.2014 21:20:46
alırlar dost hemde vijdansızca.s
akın ola hakkını aramaya kalkma bu ülkede hak aramakta suç oldu artık.
saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL