Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Davidoff
Davidoff

TETE "Gözlerimde Ardıç Yağı"

Yorum

TETE "Gözlerimde Ardıç Yağı"

5

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

725

Okunma

TETE

TETE "Gözlerimde Ardıç Yağı"


*

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Tete "gözlerimde ardıç yağı" Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Tete "gözlerimde ardıç yağı" yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TETE "Gözlerimde Ardıç Yağı" yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
4.5.2014 16:55:58
yine güzel ötesiydi
harikasın öykücüm sevgilerimle
Lavanta Kokusu
Lavanta Kokusu, @lavantakokusu
2.5.2014 22:28:26

Öyküde ismi geçen Tete beni gerilere götürdü. Yazdığınız diğer öykü ve şiirlerde adeta beni içine çekti. Çok farklı ve çok güzel.
Okuduğum her sayfadan çıkarken başka bir Tetenin eline tutunup uzaklaştım.

İyi ki varsınız.


fosil61
fosil61, @fosil61
2.5.2014 18:09:21
10 puan verdi
"TETE"

Özlenmişti Usta.Kutladım.
Romantik_Haydut
Romantik_Haydut, @romantik-haydut
2.5.2014 17:33:13
Farklı ve güzel bir anlatım.
Gülüm Çamlısoy
Gülüm Çamlısoy, @gulum-camlisoy
2.5.2014 14:49:36
Değil mi Tete? Sürdüm işte gözlerime ve açıyorum gözlerimi. Seni yeniden görebileceğim için de çok mutlu olacağım...

Keşke tüm gözlere sürebilsek ve açılsa asıl görmeyen gözler. Bakmayı ve görmeyi bilmeli: Kalben ve gönül gözüyle...

sevgimle, etkin ve farklı kaleminizi yürekten kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL