Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
belütya
belütya

Kitapsız hayat

Yorum

Kitapsız hayat

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

708

Okunma

Kitapsız hayat

Sevgili kitaplarım, şu an sizden uzak olmanın acısını çekiyorum. Okuldayken sizinle çok güzel günlerimiz geçmişti. Her gün bir kaç sayfanızı okuyordum ve çok iyi arkadaş olmuştuk. Arkadaşlığın ve dostluğun böylesi yok. Hep yalnız kaldığımda ilk imdadıma koşan sızdıniz. Şimdi ise sizden uzak olmanın acısını çekiyorum. Şu an kendimi bir boşlukta hissediyorum. Sizinle buluşacağım günü dört gözle bekliyorum. Sizi çok özledim. Kitap okumadığım her saat bir uçurumdan kendimi aşağı atmış gibi buluyorum. Sizi çok seviyorum. Insaallah en kısa zamanda buluşuruz. Hoşçakalın.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Kitapsız hayat Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Kitapsız hayat yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kitapsız hayat yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
belütya
belütya, @belutya
29.4.2014 22:43:57
Nasıl buldunuz değerlendirmenizi istiyorum.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
29.4.2014 22:40:32
Beğeni:
0
Okunma:
708
Yorum:
1
BEĞENENLER
SON YAZILARI
POPÜLER YAZILARI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL