Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
wo
wolfi

....bilirim kaç çabuk ..

Yorum

....bilirim kaç çabuk ..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

571

Okunma

....bilirim kaç çabuk ..


belkide bilmem .. bilsem de zaten ne olduğuna,neler olabileceğine karar veremem... garip bi şok dalgasının ardından açtığımda gözlerimi yatağım başucumda, telefonumun yanıp yanıp söndüğünü görür gibi oldum.şu an içtenlikli değil duyduğum seslerim. biraz daha zorlayınca ışıkları yanacak aklımın, gündüzleri değilmeyen yerlerinde... ve ben o zaman içtenlikle konuşup,konuştuklarımı beynimde yorumlayıp,parmaklarımı dize getirip hareket edeceğim ve sen uzaklardan dinleyip beni taaa çok uzaklardan gözlemleyip yavaş yavaş kafamda yaşadığım karmaşamın -gecenin bu saatinde az da olsa - farkına varacaksın ... sen diyorum çünkü aklımdan geçenler senle ilgili.. arkamda durup omuzlarıma, ıslanmış, terlemiş,yorgun gövdeme bakıyorsun. dilini bile bilmediğin bir insana kızıyorsun ... kızmaması lazım insanın hiçbirşeye .. düşünüyorum.. gövdemde,midemde hissettiğim bu garip hissizliğe benzer hisleri sen değerli varlığa nasıl açılabileceğimi düşünüyorum.. aslıda aklımda yaşananlarımın en derinini atmam lazım çiziğini hayatıma.


Senden bahsedelim biraz sende payına düşeni al!!! alman lazım çünkü bu aralar çokça kızmıyorum sana !!!
devamlı geviş getirir sersem bir halin var.yıllar sonra anladığında akan suyumun tadını, dalların,avuçların.benliğin çoktan başkalarının arzularıyla dolmuş olacak. şarkılarından etkilenmeyecek,gülüp geçeceksin. ancak o gülüşün akşamında aslında istediğin için yalnız kaldığına inanacak, içini rahatlatmak için, sıkılır mı acaba karşımdaki diye düşünmeyecek, çok fazla içilen sulu rakının ardından kusar gibi düşüncelerini kusacaksın aklından. ama ben senden daha şanslıyım. senden önce kusuldum. içildim. şaşkın şaşkın bakarken etrafına farkına bile varamadan geçeceksin aynı yollardan. nağmeler duyacaksın . içleneceksin ve bağırsanda duyulamayacaksın.. şimdi gülüyorum işte halime. o zamanlar kimse bana değer vermezken en az benim kadar şimdi ben yolunu çiziyorum ıslak parmağımla.. yolun açık olsun .. birazdan geleceğim ..

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
....bilirim kaç çabuk .. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz ....bilirim kaç çabuk .. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
....bilirim kaç çabuk .. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
29.4.2014 13:09:01
Beğeni:
0
Okunma:
571
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL