Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Muharrem Nalçacı
Muharrem Nalçacı

çok yazık !

Yorum

çok yazık !

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

542

Okunma

çok yazık !



Çok yazık !

Bu cümle hüzün, hayret ve şaşkınlık ifadesidir.Kimi zaman küçümseme ifade etsede ekseri olarak
yanlış bir olay karşısında başkalarına ya da kendinize eleştiri olarakta kullanılabilir.
Ona inanmıştım, çok yazık !
Çok yazık ! Adam çok genç yaşta öldü..
Çok yazık ! Ne şehittir ne gazi .....devam ediyor
Yanlış yoldaydı tüm malını mülkünü kaybetti, çok yazık !
Çok yazık ! Adamda ciğer böbrek bitmiş. vs

Çok yazık ! Adam safın tekiydi. Birini sevdi..Sevdi amma kadın onu .....


Yani “Çok yazık!” cümlesi bir çok anlam taşıyabiliyor.
Bense bu cümleyi şimdiye kadar sosyal olaylarda kullanırdım.Şimdi ise daha farklı bir şeyler için )

“Çok yazık ! Sen oğlum sen var ya adam olmazsın... ”

..............................

M.Nalçacı

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çok yazık ! Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çok yazık ! yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
çok yazık ! yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL