Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kadiryeter
kadiryeter

Yardımseverlikte Yeni Bir Çağ: Kapak...

Yorum

Yardımseverlikte Yeni Bir Çağ: Kapak...

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

914

Okunma

Yardımseverlikte Yeni Bir Çağ: Kapak...

Yardımseverlikte Yeni Bir Çağ: Kapak...



Yardımseverlikte yeni Bir çağ başladı, yaygınlaştı ve sürüyor: Plâstik Kapak toplamak...

Nereye baksam, bu küçücük ancak etkili yardımlaşmada, yeni bir yardımlaşma çağının başladığını görüyoruz...

Plâstik kapak yardımları küçük damlalar kadar ancak, biriktiğinde çok etkili: Yürüme zorluğu çeken İnsanlara, yürüyecek ayak vermek!.

Fotoğraf, bu işin- düşüncenin benimsendiğinin enâlâ belgesi.


kadiryeter Kadir Yeter.
18 HAZÎRAN 2013 Sâlı. TRABZON.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Yardımseverlikte yeni bir çağ: kapak... Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Yardımseverlikte yeni bir çağ: kapak... yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yardımseverlikte Yeni Bir Çağ: Kapak... yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
neneh.
neneh., @neneh-
18.6.2013 19:56:14
10 puan verdi
Bu da yardım için toplanan paraları hortumlayanlara kapak olsun...Saygılar Ustaya...
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
18.6.2013 19:08:59
Hocam bu dünyanın çivisi çıkmış.Kimse beleş çalışmıyor.Çoğu kendine melek süsü verip ikili oynayarak milleti kandırıp parayı cebine indiriyor.Saygılar
Yakuphan kılınç
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL