Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
babstone
babstone

bu halk bir tarih daha yazar..

Yorum

bu halk bir tarih daha yazar..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1101

Okunma

bu halk bir tarih daha yazar..

özünde aşk olmadıktan sonra
yüzünde meşk olsa ne yazar.....

özümüzdeki bu aşkla,
bu halk bir tarih daha yazar....

TC Babursah Yavuz 09.06.2013

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Bu halk bir tarih daha yazar.. Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Bu halk bir tarih daha yazar.. yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bu halk bir tarih daha yazar.. yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL