Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
selcenruya
selcenruya

Karadeniz'de kaybolmak

Yorum

Karadeniz'de kaybolmak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

932

Okunma

Karadeniz'de kaybolmak

Karadeniz'de kaybolmak

Yine hircinsin benim icimde Karadeniz.. Yine kapkara, yine buz gibisin. Aksilestim ben yine. Yemyesil daglara bakan bir ruh... Ruh diyorum, cünkü bedenim senden uzakta. Ruhum ise hic ayrilmaksizin kiyilarinda yasiyor.

Uzaktan bakiyorum sana Karadeniz. Sakinsin sanki.. Firtinani bekliyorsun. Dert ariyorsun. Sen hircin ol, sen sinirini at, cünkü o an bende atiyorum icimdeki her seyi, sana kaptiriyorum kendimi.

Bir adim atiyorum sana dogru, dalgalaniyorsun. Bir adim daha, dalgalarin taslara vuruyor, "Cekilin!" der gibi. Ve birkac adim daha... Köpürüyorsun artik, tasiyorsun, engel tanimadan haykiriyorsun, bagiriyorsun! Sadece ben duyuyorum seni Karadeniz, ben hissediyorum. Hirpalama kendini bosuna!

Birakiyorum simdi kendimi sularina... Beni de al Karadeniz, beni de al kapkara sularina. Kararsin suyun dertlerle. Ben ise huzurumu bulayim buz gibi sularinda. Gömüleyim icine. Huzurum ol Karadeniz, beni de al Karadeniz!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Karadeniz'de kaybolmak Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Karadeniz'de kaybolmak yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Karadeniz'de kaybolmak yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
YAZI KÜNYE
Tarih:
30.5.2013 21:03:01
Beğeni:
0
Okunma:
932
Yorum:
0
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL