Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Cansu Çetin
Cansu Çetin

Çok pişmanım affet

Yorum

Çok pişmanım affet

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

3930

Okunma

Çok pişmanım affet



yıllar süren birliktelikti bizimki Pardon yine biz dedim hala alışamadım kendimi senden ayrı tutmaya. bu pişmanlığım sana yaptıklarıma...büyük bir aşkı mahvedişime ama geldim...affetsen? gitmek kolaydır da gidip de dönmek yürek ister bilirsin...ben onca yaptıklarımdan sonra gururumu hiçe sayıp döndüysem affedilebilirim...gerçekten sevmesem dönmezdim . kapına geldim bekletme yar. zor günler geçirdim yaptıklarımın bedelini fazlasıyla ödedim...Ne aşklar ne ayrılıklar geçti başımdan ama en çok sen kanattın beni. bana en çok acı veren ise pişmanlığım oldu. aşık olmak ne zormuş sana...seni herkez taşıyamazmış. ben sevgime inandım sana geldim gururumu unuttum. bir gece çıkıp gelsen sarılsam sana bir daha ayrılmamacasına . aslında bakarsan Beş aydır ölüyüm ben hadi Zuzum o güzel sesinle Günaydın! ’’ diyerek uyandır kurtar beni bu kabustan neredesin sevgilim?

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Çok pişmanım affet Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Çok pişmanım affet yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Çok pişmanım affet yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Denge32
Denge32, @denge32
26.6.2013 01:36:23
Önce sabır.. sonra dua ile kardeşim.. bekle amacına ulaşacaksın......... abin,,:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL