Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Kederli
Kederli

Gaz(ık)sız Hasan Hocadan bir mahşer hikayesi

Yorum

Gaz(ık)sız Hasan Hocadan bir mahşer hikayesi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

520

Okunma

Gaz(ık)sız Hasan Hocadan bir mahşer hikayesi


Mahşer yeri kurulmuş; Tanrı, Yüce Divan’da tüm âlemi sogulamakta….

Sıra bizim Tayyib’e gelir. Tanrı sorar:

<Kulum Tayyip, herhangi bir başka kulumda hakkın veya ona borcun var mı?
>Yarabbi; borcum yok, ama Kemal Kılıçdaroğlu’nda hakkım var!>
….
Tanrı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sesler:
<Kulum Kemal, Tayyip kulumun sende alacağı varmış, ne diyorsun?>
>Yalan Yarabbi, tam tersi; benim onda hakkım var!<
.....
Tanrı;
<O zaman, bekliyorum, ikiniz önce gidin helalleşin, sonra devam ederiz Yüce Divan’a!>
…………………
…………………
…………………
…………………
Sayın okurlar, Tanrı halen beklemede……..


KederliCe2013/Gaz(ık)sız Hasan Hoca Hikayeleri
Köze gelme, öze gel!
Sırf Mevlâ’da dize gel!
Yalışlıkla şaşırıp
Gaza gelme bize gel!

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Gaz(ık)sız hasan hocadan bir mahşer hikayesi Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Gaz(ık)sız hasan hocadan bir mahşer hikayesi yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gaz(ık)sız Hasan Hocadan bir mahşer hikayesi yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL