Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ma
masterbaton

HAYATIMI KAYDIRAN FIRÇA

Yorum

HAYATIMI KAYDIRAN FIRÇA

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

3686

Okunma

HAYATIMI KAYDIRAN FIRÇA

İş bu yazyıy yazmam gerek.Mertce ve gerekirse sertce .Kim alınırsa alınsın.Hattta isim bile verecegim.Belki genclere bir faydam dokunur.Nasıl bir durumla karsılasacaklarını yasamda anlayabilirler ve ona göre önlemlerini alırlar.Fazla uzatmayacagım.Bir sertsözlü fırcanın nasıl hayat kaytdırdıgını ve beni yasamdan nasıl küstürdüğünü fazla uzatmadan okuyucuları sıkmadan anlatacagım.12 Eylul 1980 tarıhınden önceydi.Kaymakam olarak atanalı 1o yılı grcmişti.İçişleri Bakanlıgına büyük bir hevesle girmiştim.1975 yılında İçişleri Bakanlılginca ne hikmetse oradan oraya gönderildikten sonra 1975 yılında Cankırı İl Hukuk İşleri Müdürlüğne atandım.Aradan iki yıl gecmişti hala mahrumiyet hizmet kayamakamlıgına atanmıyordum.Bilmeyenlere söyliyeyim kaymakamlık mesleginde iki yılılık mahrumiyet hizmetini yapmak cok önemlidir.Ondan sonrarahat durursanız hiç bir şey yapmasanız bile vali olma olanagınız vardır.Bu durumumu yazı ile bakanlıga bildirdim.Tık yok.Bir de kendim gideyim de anlatayım dedim.Personel genel müdürü Yüksel ÇAVUSOGLU nu da biraz tanıdıgımı sanıyordum.İznimi alarak Persone Genel Müdürü Yüksel ÇAVUŞOGLU’nun makamına gidip durumu anlatıp mahrumıyet hizmetime gönderilmemi istedim.Birden makamından ayaga kaşlkarak gözleri
çakmak çakmak bagırmaya başladı. ’KARDESİM BİZ NE OLDUGUNU VE NEYİN NESİ OLDUGUNU BİLMEDİĞİMİZ KİMSELERİ MAHRUMİYETE GÖNDERMEYİZ:::::::.’ Durmadan bagırıyordu.Odada kimse yoktu..Ya oradan hızla çıkacak veya elimi kana bulayacaktım.İyice afallamıstım.Sözlerinden benden tehkikeli bir yaratıktan bahseder gibi bahsettiği anlaşılıyordu.Üzerimdeki tabanca agzına kadar da mermi doluydu............................................................................................................................Bakanlıktan nasıl çıktıgımı bilmiyorum.Bir daha da hiç bir şey istemek için Bakanlıga ugramadım.Aradan yıllar gecti sayın Yüksel ÇAVUŞOGLU bir çok ilde valilik yaptıktan sonra emekli oldu.Şimdi nerede oldugunu bilmiyorum.Ögrenmek de istemiyorum.Sonradan ögrendiğime göre bir çok meslekdasına çok kırıcı davrandıgı için pek fazla kimseyle görüşmeye yüzü yokmuş.Sonra bende 2005 yılında meslegin en alt kademesinden DENİZLİ İl Hukuk İşleri Müdürlüğünden emekli oldum.İçimde hala izah edemediğm bir hüzün vekırıklık var.Yükselmek için meslekltaşlarının üzerlerine haksız yere basanları bir türlü anlamıyorum.Acaba diyorum hala bütün meslekler böyle mi.Kimbilir benim gibi kac kişi vardıri bu acıları yasayan.Umarım artık son bulur.

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Hayatımı kaydıran fırça Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Hayatımı kaydıran fırça yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYATIMI KAYDIRAN FIRÇA yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabiha KÜÇÜKTÜFEKÇİ
Sabiha KÜÇÜKTÜFEKÇİ, @sabihakucuktufekci
9.4.2008 18:05:11

memleket manzaraları..
.ama teşekkür etmeniz lazım diye düşündüm...sizi yazar yapmış...tebrikler yazara..saygılar..selamlar..
laledevri
laledevri, @laledevri
30.3.2008 22:13:40
10 puan verdi
yükselmek için çal...rüşvet ye...akraba eş dost kayır...hortumla...veeeee

TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR....
meselci 3
meselci 3, @meselci3
30.3.2008 17:58:53
geçmiş olsun
hazin bir durumla karşı karşıya kalmışsınız...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL