Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sadikozen
sadikozen
VİP ÜYE

ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Yorum

ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

783

Okunma

ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Dr. Sadık Özen

BUGÜN 12 MAYIS 2013 "ANNELER GÜNÜ" DÜR. ANCAK, UZUN YILLAR İÇTENLİKLE KUTLADIĞIM BU GÜNÜ, NE YAZIK Kİ AŞAĞIDAKİ NEDENLERLE BEN BU YIL BU GÜNÜ İÇTENLİKLE KUTLAYAMIYORUM;

1- Dün Reyhanlı’da yaşanan ve onlarca vatandaşımızın ölümüne ve bir o kadarının da yaralanmasına yol açan bombalı saldırılar ulus olarak ülkemizi derin bir yasa boğmuştur. Esasen olayların haber yapılmasına sansür konulması yerine, Devletimizin "Ulusal Yas" ilan etmesi beklenirdi. Ne yazık ki bu yapılmamış ve ulusca üzüntü ve elemimizin bir kat daha artmasına neden olunmuştur.

2- Şehit Analarının yürekleri yanmakta olup, çektikleri acı ve haykırışları içlerine gömmüşler, ana olarak sahip oldukları duyguları tam olarak ifade edemenin ıstırabı içinde yaşamaktadırlar.

3- Ergenekon, Balyoz ve benzeri davalarla tutuklu vatansever vatan evlatlarının anaları ne yazık ki içlerindeki acıların sona erdireleceğine dair herhangi bir umut ışığı görememekte ve yaşamakta oldukları karanlıkta boğulmaya devam etmektedir.

4- Kadınlara karşı gösterilen şiddet olayları vahşete dönüşmüş ve gittikçe daha da yoğunluk kazanmaktadır.

5- Şehit Anaları ile terörist anaları aynı terazinin kefelerine konularak, içlerindeki yaranın daha da kanamasına neden olunmuştur.

BU KOŞULLAR ALTINDA GİNLERİNİ KUTLAYAMADIĞIM TÜRK ANALARINA EN DERİN SAYGILARIMI SUNUYOR MÜBAREK ELLERİNDEN ÖPÜYOR, ACILARINI PAYLAŞIYORUM.

Bu vesile ile aralarında kendi annemin de bulunduğu ebediyete intikal etmiş bütün Türk Analarının önünde saygı eğiliyor, ellerinden öpüyor, kendilerine YÜce Allah’ tan rahmet diliyorum.

Bu arada terörist analarına da hitap ediyor, çektikleri evlat acısından dolayı , sahip olduğum insani duygular içinde kendilerine üzüntülerimi bildiriyor, hiç olmazsa bundan sonrası için evlatlarını kin, nefret ve intikam duyguları yerine, insani duygular içinde yetiştirmelerini öneriyorum.

İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILI BİR ANNELER GÜNÜ DAHA YAŞAMAYIZ.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Anneler günü kutlaması Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Anneler günü kutlaması yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL