Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ayrılıkzamanı
ayrılıkzamanı

ya ölürsen, dayanamam ki

Yorum

ya ölürsen, dayanamam ki

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

756

Okunma

ya ölürsen, dayanamam ki

son bir şeyi hatırlıyorum giderken, arkana dönüp donuk donuk bakman , işte o bakışlar unutamadığım son kareler oldu, sanki biri fotoğraf çekip kalbimin tam ortasına yapıştırmış ...El ele tutuşan çiftleri gördükçe ister istemez aklıma geliyor gidişin.. artık hüzünlü şarkılar dinleyip aklıma seni getiriyorum ve biliyor musun çok rahatlıyorum sanki yanımdasın kollarıma uzanmış kulağıma, beni sevdiğini söylüyorsun,ansızın ölürsem ne yaparsın demen cehennemi yaşatıyor ,ağlıyorum .... keşke birisi bu gün kıyamet kopacak dese ; emin ol seni düşünerek geçiririm son dakikalarımı , ardından bir sigara yakıp sana kavuşmayı beklerim..i.kaya

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Ya ölürsen, dayanamam ki Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Ya ölürsen, dayanamam ki yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ya ölürsen, dayanamam ki yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL