Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
GÜLNUR  ATEŞOĞLU
GÜLNUR ATEŞOĞLU

SAATİNİZ KAÇ ?

Yorum

SAATİNİZ KAÇ ?

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

534

Okunma

SAATİNİZ KAÇ ?

SAATİNİZ KAÇ ?

SAATİNİZ KAÇ ?

Düşen bir yaprak gibidir her insan sevdiklerinin ardından.Kurumuş sararmış ötesi dalından kopmuş.Artık sizin hangi ağaçtan düştüğünüzün ne önemi var,Hangi ağacın dalında yaşadığınızın ne önemi var .

Yapayalnızsınız işte onca yaprak arasında sonuçta yerdesiniz ve en az sizin kadar kurumuş sararmış arkadaşlarınız var etrafınızda,kopmuş arkadaşlarınız.Sarılsanız ancak kuru bir çıtırtı gelecek kollarından yada toz olup dağılıverecekler avucunuzun içinde.

Artık rengim sarı benimde ,ellerim kavruk yüzümün bir yanı loş diğer yanı karanlık.Düşünmedim değil aslında ;öpsen olur muydum aydınlık.

Zaman geçik be sevgili ;Sonbahar geçti sayılı günmüş demek.Varlığında hiç bilmedim ben saymaları ,say desen bir,iki üç...bak yok işte devamı.Kışıda yeni öğrendim bu arada donup kalıyormuşsun meğer bir köşede kıvrılıp.Ellerim çok üşüyor benim,hala aynı yerdeyim düştüğüm yerde.Geçen ne fırtınalar çıktıda hayret banamısın demedim. Güçleniyorum galiba tek gücüm bu olsa gerek.Sıkı sıkı sarılmak köklerine.Olsun savrulmadım ya sen ona bak.Üstelik üstelik utanmıyorum cüceliğimden devliğine karşı.Yukarıdan bakmaktan daha iyi geldi bana aşağıdan yukarıyı seyretmek.
İşte karşımda gökyüzü ,günümde masmavi ve su kadar berrak,gecemde ışıl ışıl yıldızlar yüreğime akarken.
Başını dik tutman gerekiyormuş etrafını görebilmek için ve asılmak olabildiğince asılmak.Varlığında bilmediğim her şeyi yokluğunda yok olmamak için öğrendim.

Sana kurulu bir düzenden vazgeçip hayat ağacının düzeneğini kurdum artık .İnfilak etmesinin imkan ve ihtimalinin sadece bana bağlı olduğu.Ya çekerim pimini ya sonsuza ayarlarım saatini.
Saatim yüreğinde huzura çeyrek var...

Paylaş:
(c) Bu yazının her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Yazının izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yazıyı Değerlendirin
 
Saatiniz kaç ? Yazısına Yorum Yap
Okuduğunuz Saatiniz kaç ? yazı ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAATİNİZ KAÇ ? yazısına yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
25.11.2012 18:39:23
Dört Çeyrek bir saat eder,
Dört saate 15 dakika dinlenme bırakmaz ne acı ne de keder...
Tebrik ederim.
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
24.11.2012 19:37:09
elbette hayat devam edecek ve yaşanan acı olaylar zamanla etkisini kaybedecek.Kişi her ne olursa olsun kendi hayatını kendi yaşar.Başkası için olmamalı.
güzel tasvirlerle süslenmiş etkili bir yazı.tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL