 |
|
 |
| |
Şiir Bilgi
22.02.2008 tarihinde eklendi.
105 çoğul gösterim yapıldı.
72 tekil gösterim yapıldı.
3 yorum yapıldı.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
BEKLEYİŞ
yakın zamanların insanıydık ikimizde ama uzak anları yaşıyorduk hayal ediyorduk güzel şeyleri güzel şeyler düşlüyorduk sen dönülmeyecek bir seyrüseferin yolcusunu bekliyordun bense güneşten yağmurlar sen umudu bekliyordun yakınlarda bense uzaktan gelecek bir umutsuzluğu meçhul bir bekleyişti belkide bizimkisi hiç gelmeyecekti umut ve umutsuzluk ama vardı yine ikimizde de bir bekleyiş hemde hiç bitmeyecek gibi ve uzaktan bir umutsuzluk geliyor üzerime bekleyişim sona eriyor benim yüreğime saplanıyor uzaktan gelen bu umutsuzluk kan damlıyor ruhumdan ve sen hala bekliyorsun hiç gelmeyecek olan ruhumda ki kanı.
|
|
|
|
22 Şubat 2008 Cuma 15:54:42
uzaktan bir umutsuzluk geliyor üzerime bekleyişim sona eriyor benim yüreğime saplanıyor uzaktan gelen bu umutsuzluk kan damlıyor ruhumdan ve sen hala bekliyorsun hiç gelmeyecek olan ruhumda ki kanı. GÖNLÜNÜZDEN ÖYLE GELMİŞ.KUTLARIM DİZELERİNİZİ.RABATLI
|
|
|
|
22 Şubat 2008 Cuma 11:42:29
uzaktan bir umutsuzluk geliyorsa,onu korkutmak mısraların elinde. tebrikler. güzel. yakın zamanlarınıza uzakları yaklaştırırsınız belki. bu da bir kanı.
|
|
|
|
22 Şubat 2008 Cuma 11:07:10
ve uzaktan bir umutsuzluk geliyor üzerime bekleyişim sona eriyor benim yüreğime saplanıyor uzaktan gelen bu umutsuzluk kan damlıyor ruhumdan ve sen hala bekliyorsun hiç gelmeyecek olan ruhumda ki kanı.
güzel yüreğinize sağlık kardeşim. mükemmeldi. tebriklerimle....
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|