|
|
|
ÖLÜ DOĞUM
Çarpışıp uzaklaşan iki yıldızdık biz Sen bir yana,ben bir yana Bir daha doğuyorsun Ama ışığın gelmiyor bana...
Ateşin içinde iki damla su Ne seni yaşama döndürür Ne beni söndürür bu gün Doğum değil;boğum yıldönümü...
Yalnız ayrı dünyaların insanı değil Ayrı galaksilerin içindeyiz Nasıl senden bu ses gelir Bilirim bir şey var,herşeye Akla,mantığa,bilime Halıya,seccadeye, kilime Acıya tatlıya dilime Hatta ölüme bile ters gelir!
Açma kapanmayan yaraları bir daha Ne ağla ne gül Ne yaşa ne öl Geçerken gecelerden sabaha Ay’ın altında, ıssız dingin bir göl!
Şaban AKTAŞ-17.02.2007
|
|
|
|
13 Şubat 2008 Çarşamba 06:06:40
Değişik bir anlatım sitili.ilginç ama güzeldi. Kalemine sağlık.İNŞALLAH BU ACI TESADÜF SİZE UĞRAMAZ.Dilerim hayatınızın ışığını yakalarsınız.Gönlünüzün aydınlığına layık bir sevenle........kutlarım.
|
|
|
|
12 Şubat 2008 Salı 16:51:19
ÇOK GÜZEL İMGELER VE BENZETMELER KULLANILMIŞ VE ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR MEYDANA GELMİŞ..TEBRİK EDİYORUM....SEVGİ VE SAYGILARIMLA...İBRAHİM KARAÇAY
|
|
|
|
12 Şubat 2008 Salı 15:36:23
sevgili Aktaş,
Yeniden bir gözeden doğmak, paylaşmak tüm dünyayı. Başka boyutlardaki duygulardan gelmiş dizelenmiş sanki. Öyle bir denk gelir ki herşey terstir. Kutlarım. Yine döktürmüşsün vallahi.
afife sultan tarafından 2/12/2008 3:37:06 PM zamanında düzenlenmiştir.
afife sultan tarafından 2/12/2008 3:37:37 PM zamanında düzenlenmiştir.
|
|
|
|
12 Şubat 2008 Salı 12:02:05
Ayrı galaksilerin içindeyiz Nasıl senden bu ses gelir Bilirim bir şey var,herşeye Akla,mantığa,bilime Halıya,seccadeye, kilime Acıya tatlıya dilime Hatta ölüme bile ters gelir!
Dilerim yıldızın hep parlasın aydınlıklara.
Güzeldi... Tebrik eder, selamlar, saygılar sunarım.
|
|
|
|
12 Şubat 2008 Salı 00:49:29
güzeldi kutlarım... .
|
|
|
|
12 Şubat 2008 Salı 00:43:27
Ateşin içinde iki damla su Ne seni yaşama döndürür Ne beni söndürür bu gün
muhteşem bir anlatım...
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|