 |
|
 |
| |
Şiir Bilgi
18.12.2007 tarihinde eklendi.
115 çoğul gösterim yapıldı.
157 tekil gösterim yapıldı.
6 yorum yapıldı.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
BU GECE
Senden başka bir şey söylemez oldu, Dilim hep adını andı bu gece. Hasretin gönlüme sığmadı taştı, Yine kederlendi yandı bu gece.
Dalmışım, düşümde yüzünü gördüm. Mutluydum, rüyayı hayıra yordum. Heyecan sarmıştı, öylece durdum; Yıllardır beklenen "ân" dı bu gece.
Her yanım sevdaydı, sevgiydi, hoştu. Kalbim deli gibi kalbine koştu. Dilim bülbül oldu coştukça coştu, Gönül varlığına kandı bu gece.
El ele, göz göze kaldık öylece; Birlikte vuslata daldık öylece. Gerçekten emsâlsiz "hâl" dik öylece; Sevincim düğüne döndü bu gece.
Uyanmak zor oldu bu güzel düşten, Gözlerim ıslaktı biriken yaştan. Güzel mâzimizi yaşadım baştan, Ruhumun isyânı dindi bu gece.
Esat ANIK
|
|
|
|
19 Aralık 2007 Çarşamba 00:02:55
Her yanım sevdaydı, sevgiydi, hoştu. Kalbim deli gibi kalbine koştu. Dilim bülbül oldu coştukça coştu, Gönül varlığına kandı bu gece.
Çok güzel bir gece olmuş belli hocam :)
Kutluyorum...
Selam ve saygılarımla...
|
|
|
|
18 Aralık 2007 Salı 23:38:54
tebriklerimle çok güzeldi şiir değerli dostum sevgi saygı ve hürmetimle
Mutlu bayramlar
|
|
|
|
18 Aralık 2007 Salı 23:35:50
tatlı bir meltem gibi olmuş hocam.saygılar
|
|
|
|
18 Aralık 2007 Salı 23:11:35
çok güzeldi tebrikler
|
|
|
|
18 Aralık 2007 Salı 23:02:03
Uyanmak zor oldu bu güzel düşten, ben de olsam,uyanmazdım! tebrik ederim...
|
|
|
|
18 Aralık 2007 Salı 22:59:46
Muhteşem bir şiir vücûda gelmiş. Kaleminizi ve yüreğinizi selâmlıyorum. Muhabbetle.
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|