 |
|
 |
| |
Şiir Bilgi
14.11.2007 tarihinde eklendi.
87 çoğul gösterim yapıldı.
145 tekil gösterim yapıldı.
2 yorum yapıldı.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
Ararsın Yavrum
Verdiğim harçlığı beğenmiyorsun! Önce paran var mı, sorarsın yavrum? Hali öğrenmeye değinmiyorsun! Ölünce bunu da ararsın yavrum.
Nice sıkıntıyla seni büyüttük Adam olsun diye her an eğittik Sen çok tazeciktin, bizler bayattık Neden her gün kalbi, kırarsın yavrum?
İyileşmez derdim sevgiye muhtaç Beni tok sanırdın, hiç koymadım aç Hatırla sözümü, yap başına taç Başköşe duvara, asarsın yavrum.
Yarın Allah verir sana çocuklar Bizi doyurmuştu sulu cacıklar Ekilenle tüter yanan ocaklar Tüysüz kel başını tararsın yavrum.
Çam kozalağı da düşer tozarak Bu haller sana da gelir gezerek Suyun çıkarırlar tasta ezerek Mehlem değil zehir basarsın yavrum.
Doğduğun duruma sen, gelmektesin Arkamdan acıma pir gülmektesin Sağlam yerden kalbi tam delmektesin Acaba ne işe yararsın yavrum?
Bir zamanlar bende hep hırlamıştım Yaşlı bakan gözü, tam horlamıştım Sönmüş ah korunu da harlamıştım Dursunî’den hızlı esersin yavrum.
– 21/08/2007
|
|
|
|
14 Kasım 2007 Çarşamba 18:11:47
kutlarım güzeldi çok
sevgi ve hürmetle
|
|
|
|
14 Kasım 2007 Çarşamba 16:31:08
çok sevdim bu dizeleri...anlarlar onlarda bir gün anne baba olduklarında....
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|