|
|
|
İMAN DOLU GÜNAHKAR BEDENLER
Bu şiiri dinin yanlız kalbi ve ALLAH arasında oldugunu düşünüp ibadeti yok sayanlara yazmıştım SAYGILAR...
Ne olur mahşer de sizin haliniz, İçiniz müslüman dışınız değil, Ağır basar günah dolu kefeniz, Kefe içinden der siz cenletliksiniz.
Güneş yakın kurulur yakar kavurur, Arş altında kevser gölü bulunur, Güneş yakmak istemez de yakar kavurur, İçiniçin içerseniz kevser bulunur.
Cehennem üzerine sırat kurulur, Karşısında cennet-i âlâ bulunur, Sırat içten genişler kayar düşersin, Cennete için gider sen gidemezsin.
Cehennemin azabı bedenleredir, Yanar biter kül olur ve yenilenir, Bu gaflet cehalet bilmem niyedir, İslamın beş kuralı bilinmelidir.
11_01_2007
|
|
|
Acaba Nedir?:
cehalet
,
dolu
,
gaflet
,
günah
,
kül
,
mahşer
,
müslüman
,
olur
,
siz
,
ve
,
yakın
|
|
|
12 Kasım 2007 Pazartesi 01:04:17
şiirinizin başlığı dikkatimi çekti .okuıyunca çok sevdim.Güzel bir emel ...
|
|
|
|
19 Ekim 2007 Cuma 02:05:18
kutlarım herkes istediği kadarini alır sevgiler
|
|
|
|
18 Ekim 2007 Perşembe 18:48:21
ANLAMLI ŞİİRİNİZ İÇİN KUTLARIM,ALLAH CENNETİ HAKEDECEK AMELLER İŞLEMEMİZİ ÖMÜR KANDİLİNİ HAYIRLAR ÜZERİNE SONLANDIRMAMIZI NASİP ETSİN.YÜREĞİNİZE SAĞLIK!
|
|
|
|
18 Ekim 2007 Perşembe 17:16:41
VALLAHİ İYİ DE ETMİŞSİNİZ. YOK ÖYLE BEDAVADAN CENNET CEMAL! MUHABBETLE.
|
|
|
|
18 Ekim 2007 Perşembe 17:11:46
Yüreğinize sağlık. Selam ve sevgiler.
|
|
|
|
18 Ekim 2007 Perşembe 13:56:10
Cehennemin azabı bedenleredir, Yanar biter kül olur ve yenilenir, Bu gaflet cehalet bilmem niyedir, İslamın beş kuralı bilinmelidir.
Yüreğine sağlık güzel dost... Kutlarım...
|
|
Şiire yorum yazabilmeniz için üye olmalısınız.
Üye değilseniz üye olmak için tıklayın. |
|